Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων στα πρόσθια δόντια με τη χρήση ρητινών διαστρωμάτωσης

1 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:30 πμ - 2 Δεκέμβριος, 2023 @ 2:30 μμ

200€

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης διοργανώνει σεμινάριο σχετικά με την Επανορθωτική Οδοντιατρική με θέμα: «Αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων στα πρόσθια δόντια με τη χρήση ρητινών διαστρωμάτωσης».

Στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στη βιβλιογραφία για τις οπτικές ιδιότητες των συνθέτων ρητινών διαστρωμάτωσης και την επιλογή του χρώματος στις άμεσες αποκαταστάσεις από σύνθετη ρητίνη. Επίσης, θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα κλινικά στάδια των άμεσων αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης στα πρόσθια δόντια, από την επιλογή του υλικού αποκατάστασης έως την απομόνωση του πεδίου, την παρασκευή των οδοντικών ιστών, την επιλογή του τύπου του τεχνητού τοιχώματος, τη χρήση κατάλληλων εργαλείων για την προσαρμογή του υλικού στην κοιλότητα, την απόδοση ανατομικότητας / μικρομορφολογίας και τέλος, τη λείανση και στίλβωση των αποκαταστάσεων. Όσον αφορά στις αποκαταστάσεις καταγμάτων, αλλαγής σχήματος δοντιών, κλεισίματος μεσοδοντίων διαστημάτων και στις άμεσες όψεις από σύνθετη ρητίνη, θα συζητηθεί η σημασία του διαγνωστικού κερώματος, της μήτρας σιλικόνης και του mock up ανάλογα με την κλινική περίπτωση, οι ενδείξεις τοποθέτησης ελαστικού απομονωτήρα, η ανάγκη ή μη παρασκευής των οδοντικών ιστών, η σειρά αποκατάστασης των δοντιών σε πολλαπλές αποκαταστάσεις, η χρονική στιγμή αι ο τρόπος τοποθέτησης του τεχνητού τοιχώματος, ο τρόπος διαστρωμάτωσης που θα παρουσιαστούν τα στάδια λείανσης / στίλβωσης. Τέλος, θα αναπτυχθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στη βιβλιογραφία για τη μακροβιότητα των άμεσων αποκαταστάσεων από σύνθετη ρητίνη σε πρόσθια δόντια.

Στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα γίνει επίδειξη κατασκευής άμεσης όψης σύνθετης ρητίνης από τους διδάσκοντες. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα ασκηθούν σε αποκατάσταση όψης σύνθετης ρητίνης σε κεντρικό τομέα άνω γνάθου (κατασκευή μήτρας σιλικόνης, παρασκευή για όψη, εφαρμογή σύνθετης ρητίνης με την τεχνική της διαστρωμάτωσης, λείανση – στίλβωση).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:30 πμ
Τέλος:
2 Δεκέμβριος, 2023 @ 2:30 μμ
Κόστος:
200€
Ιστότοπος:
https://www.proodoseoe.gr/index.php?option=com_eventbooking&view=event&id=32&catid=8&Itemid=108&lang=el

Διοργανωτής

Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
Τηλέφωνο:
210 7780671, 210 7716671
Email:
eoe@otenet.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
Μικράς Ασίας 70
Αθήνα - Γουδή, 115 27 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 7780671, 210 7716671
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.