Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διήμερο συνέδριο Athens Endo Meeting

2 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ - 3 Δεκέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

100€-120€

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων διοργανώνει το συνέδριο Athens Endo Meeting το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου 2023, στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: Athens Endo Meeting: learning from the experts.. Θεωρία και Πρακτικό Σεμινάριο.

Ειδικός καλεσμένος του συνεδρίου θα είναι ο Dr. Ronald Zapata, Ass. Professor Endodontic Division, University of Minnesota School of Dentistry, Minneapolis ΗΠΑ.

«Στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων του γενικού οδοντίατρου σε εξειδικευμένα θέματα της Ενδοδοντολογίας, θεωρητικά θέματα της κλινικής άσκησης στην Ενδοδοντολογία, καθώς και η εκπαίδευση και εξοικείωσή του στη χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων από έμπειρους και καταξιωμενους εκπαιδευτές. Η Οργανωτική Επιτροπή διαμόρφωσε με ιδιαίτερη επιμέλεια ένα Επιστημονικό πρόγραμμα υψηλότατου επιπέδου με ομιλητές αφ’ ενός Ενδοδοντολόγους μέλη του Συλλόγου μας, γνωστούς στην οδοντιατρική κοινότητα για την κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους, κι αφ’ ετέρου πανεπιστημιακούς δασκάλους από πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών με πολυετή προσφορά στην κλινική και ερευνητική Ενδοδοντολογία» αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε. Δημήτρης Τσάτσας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • ένα θεωρητικό μέρος, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για εξειδικευμένα ενδοδοντολογικά θέματα, καθώς και προκλήσεις της σύγχρονης Ενδοδοντολογίας, μαθαίνοντας τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις.
  • πρακτικά σεμινάρια, στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε 4 διαφορετικά συστήματα μηχανοκινούμενων εργαλείων, κατά τη διάρκεια των οποίων η εταιρεία-χορηγός θα έχει τη δυνατότητα να επιδείξει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο σύστημα της αρεσκείας της. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει οριστεί σε 40 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν και στα 4 συστήματα μηχανοκίνησης.

*Μετά τις 19 Νοεμβρίου οι εγγραφές θα κοστίζουν 100 ευρώ για τα μέλη του Συλλόγου και 120 για τα μη μέλη. Εγγραφές στον σύνδεσμο: https://webplansapps.gr/premium/view.php?id=173060.

Αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
3 Δεκέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Κόστος:
100€-120€
Ιστότοπος:
https://www.greekendodontists.gr/athens-endo-meeting/

Διοργανωτής

Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων
Email:
info@greekendodontists.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

The Golden Age Hotel of Athens
Μιχαλακοπούλου 57
Αθήνα, Αττική 115 28
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0724 0861
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.