Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Ε.Ε. – Ο.Ε.Β.Ε. – Ο.Ε.Κ. – Ε.Σ.Ο.Ε.

1 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ - 3 Δεκέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

Το 26ο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, με τη συνδιοργάνωση της Ορθοδοντικής Εταιρείας Κύπρου και τη συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος, θα διεξαχθεί στις 1 -3 Δεκεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης-Μ2.

Στην κορυφαία αυτή επιστημονική εκδήλωση, Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι ομιλητές, με τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ορθοδοντικής και θα δώσουν απαντήσεις, κατευθυντήριες οδηγίες και εφόδια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινής κλινικής πράξης.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις με πλούσια θεματολογία, ενώ το καθιερωμένο στρογγυλό τραπέζι του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος θα δώσει και φέτος απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τις νομικές και οικονομικές πτυχές της ειδικότητάς της ορθοδοντκής.

Όπως γίνεται σε κάθε συνέδριο θα βραβευτούν η καλύτερη προφορική και αναρτημένη ανακοίνωση καθώς και η καλύτερη Δημοσίευση για το έτος 2022-2023.

Στον πλούσιο εκθεσιακό χώρο θα υπάρχουν πολυάριθμες συμμετοχές από μεγάλες εμπορικές εταιρείες, που θα εκθέτουν σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα και υλικά, αλλά και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την καθημερινή κλινική πράξη.

Τέλος, με βάση το σύστημα Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Δεκέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
3 Δεκέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://events.orthoebe.gr/

Διοργανωτές

Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος
Ελληνική Ορθοδοντική Εταιρεία

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης -Μ2
25ης Μαρτίου και Παραλία
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 46
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 895 800
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.