Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Masterclass Μηχανοκίνητη Ενδοδοντία

15 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ - 16 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

50€-70€

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων διοργανώνει Masterclass σχετικά με την Μηχανοκίνητη Ενδοδοντία, το διήμερο 15 -16 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ΚΕΔΕΑ.

«Στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων του γενικού οδοντίατρου σε θέματα που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της κλινικής άσκησης στην Ενδοδοντολογία στο θεωρητικό κομμάτι, καθώς και η εκπαίδευση και εξοικείωσή του στη χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές στο πρακτικό κομμάτι.

Η Οργανωτική Επιτροπή διαμόρφωσε με ιδιαίτερη επιμέλεια ένα Επιστημονικό πρόγραμμα υψηλότατου επιπέδου με ομιλητές Ενδοδοντολόγους μέλη του Συλλόγου μας, γνωστούς στην οδοντιατρική κοινότητα για την κατάρτιση τους, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό μέρος στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις για ολες τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν στην κλινική πράξη κατά την άσκηση της Ενδοδοντίας. Όπως αναφέρεται και στον τίτλο του συνεδρίου το βασικότερο κομμάτι είναι αφιερωμένο στη μηχανοκίνητη Ενδοδοντία. Έτσι, εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, θα πραγματοποιηθούν πρακτικά σεμινάρια, στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε 3 διαφορετικά συστήματα μηχανοκινούμενων εργαλείων, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και με υψηλή επιστημονική κατάρτιση Ενδοδοντολόγων. Δίνεται η επιλογή στον κάθε συνάδελφο να παρακολουθήσει μόνο το θεωρητικό μέρος ή να συμμετέχει και στο πρακτικό. Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς η πρακτική εκπαίδευση προϋποθέτει σχετικά μικρό γκρουπ ατόμων, θα πρέπει να κλείσετε άμεσα τη θέση σας.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η επιστημονική μας συνάντηση, με ουσιαστική επιμόρφωση και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων θα συμβάλει στην ενίσχυση της επιστημονικής αυτοπεποίθησης και εξοικείωσής των συμμετεχόντων στη χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων με απώτερο στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών» αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε. Δημήτρης Τσάτσας.

Παρασκευή 15/9, 9:00-11:00

Διάγνωση και Αντιμετώπιση Εκτάκτων Περιστατικών στην Ενδοδοντία

Πιπερίδου Μυρτώ DDS, MSc, χειρουργός οδοντίατρος-ενδοδοντολόγος ειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία στο πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά

Σημασία και Τεχνικές Διάνοιξης των Ενδοδοντικών Κοιλοτήτων: Ένα βήμα προς την Επιτυχημένη Θεραπεία

Υψηλάντη Μαρία, DDS, MClinDent, Χειρουργός οδοντίατρος-ενδοδοντολόγος, ειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία στο Eastman Dental Institute (UCL), Λονδίνο

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το συνέδριο μοριοδοτείται από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων (ΙΕΘΕ) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
16 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Κόστος:
50€-70€
Ιστότοπος:
https://www.greekendodontists.gr/masterclass-9-23/

Διοργανωτής

Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων
Email:
info@greekendodontists.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΚΕ.Δ.Ε.Α
3ης Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 546 36
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 099 4013
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.