Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7o Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΝΟ-ΟΕΦ

23 Νοέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ - 25 Νοέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

50€

Η Ελληνική Εταιρεία Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας (ΕΕΝΟ-ΟΕΦ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριό της που θα διοργανώσει σε συνεργασία με το Οδοντιατρικό Τμήμα-Ειδική Μονάδα ΑμεΑ και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΓΝ «Ασκληπιείο Βούλας» με κεντρικό θέμα: «Η Οδοντιατρική Ειδικής Φροντίδας ως πεδίο διεπιστημονικής συνεργασίας». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» στις 23-25 Νοεμβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει κατευθυνόμενο και ελεύθερο πρόγραμμα.

Το κατευθυνόμενο πρόγραμμα θα έχει ως στόχο την πρακτική ανάπτυξη θεμάτων που έχουν σχέση με τη σύγχρονη άσκηση της Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας τόσο σε νοσοκομειακό περιβάλλον όσο και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και θα αναδεικνύει την αναγκαιότητα της συνεργασίας ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, νοσηλευτών και άλλων λειτουργών υγείας προκειμένου να επιτυγχάνεται σφαιρική και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Το ελεύθερο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αποτελέσει πάλι βήμα παρουσίασης και καταγραφής του έργου εκείνων που ασχολούνται με τη δημόσια και ιδιωτική οδοντιατρική φροντίδα ασθενών με αναπηρία, βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και ιδιαίτερα προβλήματα. Η διαδραστική συμμετοχή των συνέδρων κατά τη διάρκεια όλου του προγράμματος, κατευθυνόμενου και ελεύθερου, αποτελούν διαχρονική μέριμνα της ΕΕΝΟ-ΟΕΦ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν περίληψη 200-250 λέξεις στο email eeno.gr@gmail.com με θέμα «Εργασία για το 7ο Συνέδριο» σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περίληψης η 30/9/2023. Για κάθε εργασία που θα γίνει δεκτή για ανακοίνωση, θα υπάρξει ειδοποίηση για καταβολή του ποσού των 50 ευρώ έως 20/10/23, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα. Το ποσόν αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα παρακολούθησης του συγγραφέως που θα την παρουσιάσει.

Η συμμετοχή των οδοντιάτρων και ιατρών ορίζεται στο ποσόν των 50 ευρώ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση του Συνεδρίου, την παραλαβή του συνεδριακού υλικού και τού πιστοποιητικού συμμετοχής, καθώς και την συμμετοχή στον καφέ στο διάλειμμα και στη δεξίωση υποδοχής. Η συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών (με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας), των ειδικευομένων, των νοσηλευτών και των λοιπών λειτουργών υγείας είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Με αποστολή e-mail στο eeno.gr@gmail.com ή τηλεφωνικά στο τηλ. 6977041898, 18.00-20.00 καθημερινά (κ. Αθανάσιος Σπηλιωτόπουλος).

Αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Νοέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
25 Νοέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Κόστος:
50€
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας
Τηλέφωνο:
210 5816778
Email:
eeno.gr@gmail.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Ασκληπιείο Βούλας
Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 1
Βούλα, Αττικής 166 73 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.