Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

14ο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας

24 Νοέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ - 26 Νοέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας, τη σημαντικότερη επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας & Οδοντικών Εμφυτευμάτων ανά τριετία, έρχεται τον Νοέμβριο το 14ο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας. Φέτος ειδικά με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας ο στόχος της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων στην οδοντιατρική κοινότητα γίνεται ακόμη πιο επίκαιρος.

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και θα έχει θέμα: «Predictable tissue management around teeth and implants. A critical reassessment»

Ενάμιση χρόνο μετά το Europerio10 στην Κοπεγχάγη, όπου η ελληνική παρουσία ήταν επιτυχημένη από κάθε άποψη, η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων προσεγγίζει το θέμα του προβλέψιμου θεραπευτικού αποτελέσματος και δίνει την ευκαιρία μίας κριτικής επαναξιολόγησης μεθόδων, τεχνικών και υλικών.

Την επιστημονική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν 7 ομιλητές διεθνούς φήμης: Darko Bozic, Tali Chachartchi, Georgios Kotsakis, Ioannis Polyzois, Anton Sculean, Andreas Stavropoulos και Lewis Winning.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του 14ου Συμποσίου είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα Pre-Symposium Peri-implantitis hands-on σεμινάριο, με τη χορηγία της Novabone στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 16:00-20:00, στο Crowne Plaza στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο κλινικό σεμινάριο έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές με τεράστια επιτυχία από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Rutgers Γεώργιο Κοτσάκη στις ΗΠΑ και θα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Σε αυτό το τετράωρης διάρκειας κλινικό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας περιεμφυτευματίτιδας, που προτείνει ο καθηγητής Georgios Kotsakis, βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης. Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα επίδειξης και χρήσης νέων εργαλείων. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μετά από ζωντανή επίδειξη και βίντεο, να εργαστούν πάνω σε γουρουνοκεφαλές στην διαχείριση των σκληρών ιστών και στις νέες περιεμφυτευματικές χειρουργικές θεραπείες καθώς και στην διαχείριση μαλακών ιστών όπως η αύξηση κερατινοποιημένων ιστών αλλά και σε τεχνικές ραφής του περιοστέου (periosteal sling sutures).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Νοέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
26 Νοέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
www.symposiumperiodontology.gr

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων
Τηλέφωνο:
2107484167
Email:
helperio@periodontology.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1
Αθήνα, Αττικής 11521 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.