Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

14ο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας

Νοέμβριος 24 @ 9:00 πμ - Νοέμβριος 26 @ 5:00 μμ

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας, τη σημαντικότερη επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας & Οδοντικών Εμφυτευμάτων ανά τριετία, έρχεται τον Νοέμβριο το 14ο Συμπόσιο Περιοδοντολογίας. Φέτος ειδικά με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας ο στόχος της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων στην οδοντιατρική κοινότητα γίνεται ακόμη πιο επίκαιρος.

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και θα έχει θέμα: «Predictable tissue management around teeth and implants. A critical reassessment»

Ενάμιση χρόνο μετά το Europerio10 στην Κοπεγχάγη, όπου η ελληνική παρουσία ήταν επιτυχημένη από κάθε άποψη, η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων προσεγγίζει το θέμα του προβλέψιμου θεραπευτικού αποτελέσματος και δίνει την ευκαιρία μίας κριτικής επαναξιολόγησης μεθόδων, τεχνικών και υλικών.

Την επιστημονική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν έξι ομιλητές εγνωσμένης αξίας, οι Darko Božić, Tali Chackartchi, Georgios Kotsakis, Ioannis Polyzois, Anton Sculean και Andreas Stavropoulos, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες οδοντίατροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 24 @ 9:00 πμ
Τέλος:
Νοέμβριος 26 @ 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
www.symposiumperiodontology.gr

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων
Τηλέφωνο:
2107484167
Email:
helperio@periodontology.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1
Αθήνα, Αττικής 11521 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.