Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

60ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος

Οκτώβριος 4 @ 8:00 πμ - Οκτώβριος 5 @ 5:00 μμ

Η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος διοργανώνει το 60ο Πανελλήνιο Συνέδριο της στις 4-5 Οκτωβρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα. Το συνέδριο θα έχει θέμα «All about implants». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών: 30 Ιουνίου 2024.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΣΕΕ, Ιωάννης Μελακόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Συμπληρώνονται φέτος εξήντα διοργανώσεις επιτυχημένων, νομίζουμε, συνεδρίων της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος (ΣΕΕ). Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξαν την Αθήνα για την υλοποίηση του 60ου συνεδρίου της, στις 4-5 Οκτωβρίου 2024, στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA. Δεν ονομάστηκε επετειακό το συνέδριο αυτό, επειδή το 2013 η επέτειος των πενήντα χρόνων του, εορτάστηκε στα Ιωάννινα μαζί με την συμπλήρωση ενός αιώνα από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο Οκτώβριος είναι εποχή ευνοϊκή για επίσκεψη στην πόλη των Αθηνών και παρακολούθηση των άπειρων πολιτιστικών της εκδηλώσεων.

Η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξε για κύριο θέμα την εμφυτευματολογία διατηρώντας όμως τον αγγλικό τίτλο με τον οποίο επικράτησε διεθνώς ως “All about implants”. Το κατευθυνόμενο επομένως πρόγραμμα θα αφορά, κατά κύριο λόγο, τα εμφυτεύματα. Όμως από ένα συνέδριο της ΣΕΕ, του οποίου η πολυθεματικότητα έχει αναγνωριστεί διαχρονικά από τους οδοντιάτρους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν κλινικές, ερευνητικές εργασίες και πρακτικά θέματα.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχετε με ελεύθερες ανακοινώσεις και posters, που μπορούν να καλύπτουν όλα τα γνωστικά αντικείμενα της Οδοντιατρικής.Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι η πολυπληθής παρουσία σας είναι εκείνη που συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία του συνεδρίου και σε αυτήν στηριζόμαστε για να συνεχίσουμε το έργο της ΣΕΕ στο μέλλον».

Αντίστοιχα, στο δικό του κάλεσμα ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Πάνος Χριστόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής ΕΚΠΑ αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 60ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, το οποίο διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 4-5 Οκτωβρίου 2024.

Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στην Εμφυτευματολογία, η οποία καλύπτει πλέον ένα πολύ μεγάλο φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής. Η οργανωτική επιτροπή έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο γενικός τίτλος του «All about implants» να ανταποκρίνεται στην θεματολογία του προγράμματος. Θα αναπτυχθούν μέσα από εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, master classes, πρακτικά σεμινάρια και κλινικά θέματα σχεδόν όλα όσα ο σύγχρονος οδοντίατρος οφείλει να γνωρίζει για την χρήση των εμφυτευμάτων. Μια πλειάδα διακεκριμένων Ελλήνων αλλά και ξένων ομιλητών θα παρουσιάσει τις σύγχρονες απόψεις σχετικά με την χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, τις αναπλαστικές τεχνικές, τον χειρισμό των μαλακών ιστών, την προσθετική αποκατάσταση, την διατήρηση του αποτελέσματος και την πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπλοκών. Επιπλέον στα πλαίσια της πολυθεματικότητας που χαρακτηρίζει τα συνέδρια της ΣΕΕ καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να υποβάλλουν ελεύθερες ανακοινώσεις και επιτοίχιες παρουσιάσεις με ελεύθερη θεματολογία.

Το ξενοδοχείο CROWNE PLAZA που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή του Συνεδρίου προσφέρει ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, με πολλούς χώρους στάθμευσης αλλά και σταθμό του μετρό σε μικρή απόσταση διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των συνέδρων.

Σας περιμένουμε όλους για ένα διήμερο γεμάτο από επιστημονική γνώση και ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων».

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Οκτώβριος 4 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Οκτώβριος 5 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://stomatologia.welcometravel.gr/

Διοργανωτής

Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος
Τηλέφωνο:
210-9214325
Email:
stomsoc@otenet.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Crowne Plaza Athens City Centre Hotel
Μιχαλακοπούλου 50
Αθήνα, Αττική 115 28 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0727 8000
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.