Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντιατρικής Δημόσιας Υγείας

Οκτώβριος 3 @ 8:00 πμ - Οκτώβριος 5 @ 5:00 μμ

Η European Association of Dental Public Health, μία από τις πιο σημαντικές Ευρωπαϊκές Επιστημονικές Οδοντιατρικές Εταιρείες, με τους τέσσερις Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Κρήτης διοργανώνουν το 28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντιατρικής Δημόσιας Υγείας από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2024.

Το 28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντιατρικής Δημόσιας Υγείας διοργανώνεται παράλληλα με το 2ο Παγκρήτιο Οδοντιατρικό Συνέδριο από τους τέσσερις οδοντιατρικούς συλλόγους του νησιού.

«Κορυφαίοι διεθνώς Καθηγητές και ειδικοί από Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Κύπρου και όλης της Ευρώπης θα παρουσιάσουν τις πιο σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις στην Οδοντιατρική και τη Δημόσια Υγεία. Παράλληλα, οδοντίατροι και φοιτητές Οδοντιατρικής θα παρουσιάσουν πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τις εκατό!

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των δύο Συνεδρίων, η παρουσία Καθηγητών και εκπροσώπων από τα πιο σημαντικά Πανεπιστήμια και Επιστημονικές Εταιρείες της Ευρώπης, οι υπέροχες πολιτιστικές εκδηλώσεις, η ομορφιά και ο πολιτισμός της Κρήτης, η παραδοσιακή φιλοξενία των Κρητικών, αναμένεται να προσελκύσουν σημαντικό αριθμό συνέδρων που θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Άλλωστε, το Ηράκλειο και η Κρήτη συνδυάζουν το μεγαλείο του Μινωικού Πολιτισμού, του πρώτου προηγμένου πολιτισμού της Ευρώπης, με τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό της σύγχρονης Ελλάδας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε ένα μοναδικό επιστημονικό γεγονός που θα αποτελέσει σταθμό των επιστημονικών και επαγγελματικών εξελίξεων στην Οδοντιατρική, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Ελπίζουμε να σας δούμε στην Κρήτη!» αναφέρει στον χαιρετισμό τους ο Δρ. Αριστομένης Ι. Συγγελάκης, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 28ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Οδοντιατρικής Δημόσιας Υγείας και Συμπρόεδρος της European Association of Dental Public Health και ο κ. Ιωάννης Σμπώκος, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Παγκρήτιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου και πρόεδρος του Ο.Σ. Ηρακλείου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Οκτώβριος 3 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Οκτώβριος 5 @ 5:00 μμ

Διοργανωτές

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου
Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων
Οδοντιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνου
Οδοντιατρικός Σύλλογος Λασιθίου
European Association of Dental Public Health

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου
Λεωφ. Νικολαου Πλαστήρα 49
Ηράκλειο, Ηράκλειο 712 01 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
281 022 9618
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.