Νέος κύκλος webinars από τηνTePe

Τρία νέα διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τον μεσοδόντιο καθαρισμό και την φροντίδα των εμφυτευμάτων!

 H TePe ξεκινάει το νέο κύκλο των webinars, για οδοντιάτρους και φοιτητές οδοντιατρικής.

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, στις 8 το πρωί, θα γίνει το σεμινάριο με θέμα: «Διακοπή του καπνίσματος στο οδοντιατρείο: "Σας πειράζει να ατμίσω;"». Η Elaine Tilling (MSc, DMS, RDH,MIHPE,FSBDN) θα κάνει μια ενημέρωαη σχετικά με τον ρόλο των ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων συσκευών χωρίς νικοτίνη, σαν ένα μέρος της θεραπείας αντικατάστασης της νικοτίνης.

Στις 9 και 10 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, θα διεξαχθεί το σεμινάριο με θέμα: «Ας μιλήσουμε για τον καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων» και εισηγήτρια την Lina Gassner Kanters, MSc, RDH. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μιας σύντομης ανασκόπησης της έρευνας σχετικά με διάφορα προϊόντα μεσοδοντίου καθαρισμού, αλλά και να σας διευκολύνει να επιλέξετε τα κατάλληλα μέσα μεσοδόντιου καθαρισμού στην καθημερινή κλινική πρακτική.

Ο κύκλος των σεμιναρίων ολοκληρώνεται στις 4-5 Μαΐου (8 το πρωί) με το σεμινάριο: «Η διατήρηση των εμφυτευμάτων - Το θεμέλιο για μακροπρόθεσμη επιτυχία». Εισηγήτρια θα είναι η Michaela von Geijer, DDS.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

  • Να κατανοήσουμε το ιστορικό των οδοντικών εμφυτευμάτων.
  • Να παρουσιάσουμε την επίπτωση, την εξέλιξη και τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση περιεμφυτευματίτιδας.
  • Να συζητήσουμε τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της φροντίδας για τη διατήρηση των εμφυτευμάτων και να παρουσιάσουμε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο για τις επισκέψεις συντήρησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.placcontrol.gr