"Η Τέχνη και η Επιστήμη στην Οδοντιατρική: Σύγχρονες εφαρμογές συγκόλλησης σε άμεσες και έμμεσες οδοντιατρικές αποκαταστάσεις"

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Hμερίδα από την εταιρεία "Ιωάννης Τσαπράζης"

Η Εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης διοργανώνει το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 ημερίδα με θέμα «Η Τέχνη και η Επιστήμη στην Οδοντιατρική: Σύγχρονες εφαρμογές συγκόλλησης σε άμεσες και έμμεσες οδοντιατρικές αποκαταστάσεις». Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Stratos Vassilikos» (Mιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

Οι διακεκριμένοι ομιλητές της ημερίδας, Dr Nicola Scotti και Κωνσταντίνος Τσούτης θα παρουσιάσουν λεπτομερώς τις άμεσες αποκαταστάσεις προσθίων και οπισθίων δοντιών με εκτεταμένη απώλεια οδοντικού ιστού και των ενδοδοντικά θεραπευμένων ιστών.

Οι οδοντίατροι που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη σύγχρονη τεχνολογία της Συγκόλλησης, αλλά και της Αισθητικής Αποκατάστασης, ώστε να μπορούν μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε ελάχιστες συνεδρίες να δημιουργούν, αποκαθιστούν τον οδοντικό ιστό που θα υπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά τις ανάγκες του ασθενή τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής για το θεωρητικό και πρακτικό μέρος μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, Τηλ.: 210 7716 416 & 210 775 1000, e-mail: info@ tsaprazis.gr