Στη Ρόδο το 5ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Ο νησιωτικός θεσμός της Οδοντιατρικής, που όλο και μεγαλώνει, ανανεώνει το ραντεβού του με τους νησιώτες -και όχι μόνο- οδοντιάτρους στη Ρόδο, 1-3 Ιουλίου.

Όπως πολλές άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις έτσι και το 5ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο επιστρέφει με κάποια καθυστέρηση, αλλά με πλούσιο πρόγραμμα για τους συνέδρους του.

Ο νησιωτικός θεσμός της Οδοντιατρικής, που όλο και μεγαλώνει, δίνει ραντεβού με τους νησιώτες -και όχι μόνο- οδοντιάτρους στη Ρόδο, 1-3 Ιουλίου.

Με πληθώρα καλεσμένων έγκριτων συναδέλφων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, συγκροτήθηκε ένα πρόγραμμα στρογγυλών τραπεζιών, εισηγήσεων αλλά και κλινικών/πρακτικών φροντιστηρίων που θα καλύψει τις ανάγκες και τους προβληματισμούς και του πλέον απαιτητικού συναδέλφου.

Ταυτόχρονα οργανώνεται ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς η πόλη της Ρόδου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα με την αξεπέραστη φυσική ομορφιά του, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον του τις σμαραγδένιες ακρογιαλιές και την περίφημη μεσαιωνική πόλη.

Υποβολή εργασιών μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Εγγραφές: 100 ευρώ έως 17 Ιουνίου / 120 ευρώ από 18 Ιουνίου

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.osdod.gr/index.php/el/2015-03-29-21-44-55/synedris-osd/294-5daos

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 22410-28544

Μήνυμα του Προέδρου της Ο.Ε. του συνεδρίου, κ. Κοσμά Τολίδη

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανέλαβα την Επιστημονική ευθύνη του 5ου Αιγαιοπελαγίτικού Οδοντιατρικού Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στο όμορφο νησί της Ρόδου από την 1η έως την 3η Ιουλίου 2022.

Το νησί των Ιπποτών μας περιμένει όλες και όλους, στην αρχή του καλοκαιριού για ένα συναρπαστικό τριήμερο απόκτησης γνώσεων αλλά ταυτόχρονα χαλάρωσης και ηρεμίας σ’ έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκόσμια.

Κύριο μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής αποτέλεσε από την αρχή, η επιλογή θεμάτων που απασχολούν καθημερινά τον κλινικό οδοντίατρο και η πρόσκληση αξιόλογων και σημαντικών ομιλητών που θα αναπτύξουν αυτή τη θεματολογία. Πιστεύουμε ότι το καταφέραμε, καθώς το πρόγραμμα καλύπτει όλο ο φάσμα της κλινικής οδοντιατρικής με εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια που αφορούν στα συμβάματα μετά από χειρουργεία, η αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενή, στοματολογικά θέματα, αισθητική αποκαταστατική οδοντιατρική, ψηφιακή ροή στην κλινική πράξη, προσθετική, ενδοδοντία, θέματα συνεχούς επιμόρφωσης και μοριοδότησης των οδοντιάτρων και πολλά άλλα. Το πολύ ενδιαφέρον θεωρητικό μέρος θα πλαισιωθεί με πληθώρα πρακτικών σεμιναρίων που στοχεύουν στη μετουσίωση της θεωρητικής γνώσης σε κλινική πράξη. Επίσης θα υπάρχουν συνεδρίες ελεύθερων ανακοινώσεων και posters για τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρουσιάσουν τα πορίσματα και συμπεράσματα των επιστημονικών τους εργασιών. Τέλος θα υπάρχει μία σημαντική εμπορική έκθεση για την δια ζώσης ενημέρωσή μας πάνω στα οδοντιατρικά προϊόντα μετά απ’ τα χρόνια της πανδημίας.

Με την πεποίθηση ότι, το 5ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο, θα αποτελέσει μία τομή στην ιστορία του θεσμού, σας προσκαλώ να τιμήσετε τις εργασίες του με την παρουσία σας και να εκμεταλλευθείτε παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγευτικό νησί της Ρόδου. Η Οργανωτική Επιτροπή καθώς και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσων σκοπεύει να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές φιλοξενίας, σ’ όσες και όσους επιλέξουν να παρευρεθούν, σας περιμένουμε……

Κοσμάς Θ. Τολίδης

Καθηγητής, Δ/ντης Εργ. Οδοντικής

Χειρουργικής ΑΠΘ»