2ο Ετήσιο Συνέδριο Ariston Academy: Αναγέννηση και Αισθητική στην Εμφυτευματολογία

Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022 με τέσσερις παγκοσμίου φήμης ομιλητές.

Έφτασε το πολυαναμενόμενο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Ariston Academy με κεντρικό θέμα "Αναγέννηση & Αισθητική στην Εμφυτευματολογία"! Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 1ο συνέδριο Ariston Academy του 2021 με κεντρικό ομιλητή τον Dr. David González και πάνω από 150 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, η Ariston Dental καλεί φέτος τέσσερις διακεκριμένους ομιλητές για να μας δώσουν ακόμη περισσότερες απαντήσεις.

Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Divani Caravel στην Αθήνα, καλεσμένοι της Ariston Dental θα είναι οι παγκοσμίου φήμης ομιλητές Dr. Gabor Tepper, Dr. Francisco Marchesani, Dr. Christian Makary και ο Dr. David González με νέα θέματα και νέες τεχνικές. Θα μας αποκαλύψουν όλα τους τα μυστικά για την οστική αναγέννηση και την αισθητική στην εμφυτευματολογία.

Θα αναλυθούν πιθανές επιπλοκές, θα δοθούν απαντήσεις και θα γίνουν hands-on workshops πάνω σε ζωικές κεφαλές, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες οδοντίατροι να είναι έτοιμοι από τη Δευτέρα κιόλας να εφαρμόσουν όλες τις πρακτικές στους ασθενείς τους!

Δείτε το πρόγραμμα και εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας σε τιμή Early Bird -40% στο ακόλουθο link: https://academy.aristondental.com/2022gr

2ο Ετήσιο συνέδριο Ariston Academy με τη Χορηγία των εταιρειών: PALTOP, LifeNet Health.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την Ariston Dental: Τηλ. +30 210 80 30 341