Νέα εποχή για τα οδοντιατρικά περιστατικά

Διημερίδα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, στις 3-4 Δεκεμβρίου 2021

 Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις δύο Πανεπιστημιακές Οδοντιατρικές Σχολές διοργανώνει διήμερη επιστημονική εκδήλωση, στις 3-4 Δεκεμβρίου 2021, με θέμα: «Νέα εποχή για τα οδοντιατρικά περιστατικά».

 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης το έχει επιμεληθεί ως Συντονιστής ο Ομοτ. Καθηγητής Ι. Τζούτζας μαζί με τους Προέδρους των δύο Σχολών Καθηγητές Φ. Μαδιανό και Αθ. Πουλόπουλο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://eoo.gr.

 

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΟΟ

«Φίλες και φίλοι αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πολύ μεγάλη χαρά επικοινωνώ μαζί σας μετά από ένα μεγάλο διάστημα, όπου όλοι μας βιώσαμε και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Εύχομαι να σας βρίσκω εσάς και τις οικογένειες σας υγιείς και δυνατούς και ελπίζω σύντομα να τελειώνουμε αλώβητοι με την πανδημία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτές τις μέρες θα βρισκόμασταν από κοντά προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο. Οι καταστάσεις όμως είναι τέτοιες που δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας αυτή.

Διοργανώνουμε λοιπόν, στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2021 επιστημονική διημερίδα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας σε συνεργασία και με τις δύο Πανεπιστημιακές Οδοντιατρικές Σχολές, προκειμένου να διατηρήσουμε ζωντανή την επιστημονική δραστηριότητα του κλάδου μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης το έχει επιμεληθεί ως Συντονιστής ο Ομοτ. Καθηγητής κ. Ι. Τζούτζας μαζί με τους Προέδρους των δύο Σχολών Καθηγητές  κ.κ. Φ. Μαδιανό και Αθ. Πουλόπουλο και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες όλων μας για συνεχή επιμόρφωση.

Επιλέξαμε η συμμετοχή να είναι ΔΩΡΕΑΝ ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους εσάς, για τις προσπάθειες που καταβάλλετε καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσετε την στοματική υγεία του Ελληνικού λαού.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε όλοι σας στις εργασίες της Συνόδου, να παρακολουθήσετε ενεργά τις παρουσιάσεις της και να συμβάλλετε στην επιτυχία της. Ελπίζω ότι θα αγκαλιάσετε την εκδήλωση αυτή και θα μας δώσετε, με τη συμμετοχή σας, τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Μέχρι λοιπόν να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε από κοντά, σας περιμένουμε στο ραντεβού στις 3 και 4/12/21.
 

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Δεβλιώτης
Πρόεδρος της ΕΟΟ»