Κέρδισε τις εντυπώσεις το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας της ΕΕΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από τις 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2018. Με κεντρικό τίτλο “Ατενίζοντας το μέλλον”, η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώθηκε στην ανάλυση νέων τεχνικών και τη σύνδεση της Ενδοδοντίας με άλλες ειδικότητες της οδοντιατρικής, μέσα από μια κριτική ματιά. Στόχος του συνεδρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες “φιλτραρισμένη” γνώση σχετικά με τα νέα δεδομένα, μέσα από την τεκμηριωμένη ανάλυσή τους.

Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια ήταν εγνωσμένου κύρους ομιλητές τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό, οι οποίοι μέσα από τις ομιλίες τους προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις στους σύγχρονους προβληματισμούς που θέτουν οι νέες εξελίξεις στο χώρο
 
Εκτός από το κατευθυνόμενο πρόγραμμα, το συνέδριο περιελάμβανε κι ενδιαφέρουσες ελεύθερες ανακοινώσεις από νέους οδοντιάτρους, κατανεμημένες σε δύο συνεδρίες, καθώς και πρακτικά σεμινάρια, τα οποία κατά γενική ομολογία προσέφεραν πολλές χρήσιμες γνώσεις στους συμμετέχοντες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνέδριο είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Παρασκευής, ο Καθηγητής, κ. Θ. Λαμπριανίδης έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, αφιερωμένη στην πορεία της Εταιρείας μέσα στο χρόνο, αλλά και στο ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσει στις μελλοντικές εξελίξεις.
 
Για άλλη μια χρονιά, η ανταπόκριση των συνέδρων υπήρξε μεγάλη και το 2o Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας μπορεί  επάξια να προστεθεί στη λίστα των επιτυχημένων εκδηλώσεων της εταιρείας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου με άρτια οργάνωση.