Αθρόα προσέλευση οδοντιάτρων στην Ημερίδα Οδοντικής Χειρουργικής που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του οδοντιατρικού κόσμου στην Ημερίδα Οδοντικής Χειρουργικής που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο Horizon Blu στην Καλαμάτα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος  Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Εκπαίδευσης Οδοντιάτρων (Σ.Ε.Ε.Ο.) της Ε.Ο.Ο.

Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο  κ. Κοσμάς Τολίδης,  Καθηγητής του Τμήματος Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ. και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 38ου  Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, από τις 18  έως και 20 Οκτωβρίου 2018.
 
Η ημερίδα που περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος προσέλκυσε το ενδιαφέρον των οδοντιάτρων και του Ν. Μεσσηνίας και άλλων νομών της Πελοποννήσου, αλλά και από την Αττική, με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.
 
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν για τους διοργανωτές της εκδήλωσης η παρουσία των Προέδρων του  Προέδρου του Ο.Σ. Αρκαδίας κ. Παναγιώτη Γιαλαμά, του Ο.Σ. Ηλείας  κ.  Αλέκου Γαλανόπουλου, καθώς και του Διευθυντής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Παράλληλα, την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γεν. Γραμματέας του Ο.Σ. Αργολίδας κ. Κωνσταντίνα Μερίκα,  ο Ταμίας του Ο.Σ. Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος  και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο. κ. Νικόλαος  Δέδες και κ. Νικόλαος  Διασάκος.
 
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας στοχεύει πάντα στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστημονικών εκδηλώσεων που προσελκύουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή επιστημόνων όχι μόνο από το ομώνυμο νομό, αλλά και από άλλους νομούς της Πελοποννήσου και της Αττικής.