Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα Ενδοδοντίας στο Ξυλόκαστρο

Την ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον αρκετοί οδοντίατροι από όλη την Κορινθία και άλλες περιοχές της χώρας.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ενδοδοντίας που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας (ΟΣΚ) στο φιλόξενο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου SIKYON COAST, στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο 7 Μαΐου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον αρκετοί οδοντίατροι από όλη την Κορινθία αλλά και συνάδελφοι τους που είχαν έρθει για το σκοπό αυτό από περιοχές εκτός του νομού Κορινθίας.

Η ημερίδα άφησε άριστες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν, τόσο για τη θεματολογία της και για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των ομιλητών, όσο και για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία, που όπως πάντα ξέρει να προσφέρει ο δραστήριος πρόεδρός του κ. Νώντας Κατσούλας και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

«Οι τεχνολογικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαίες. Κάθε επιστήμονας οφείλει να ενημερώνεται γι' αυτές τις εξελίξεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος οι γνώσεις που έχει αποκτήσει να είναι πλέον ξεπερασμένες. Πρωτόκολλα αλλάζουν συνεχώς και ο Σύλλογός μας πρωτοπόρος στον τομέα της συνεχιζόμενης επαγγελματικής επιμόρφωσης οδοντιάτρων διοργανώνει μια σειρά από ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια για τον σκοπό αυτό» τόνισε ο κ. Κατσούλας.

«Συνεχίζουμε τη μακροχρόνια συνεργασία που έχουμε με τον Σύλλογο της Κορινθίας, ο οποίος πραγματικά έχει πρωτοπορήσει και έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις» ανέφερε η κ. Μαρία Γεωργοπούλου, πρόεδρος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας.

«Σίγουρα η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί γιατί οι στόχοι μας είναι κοινοί» συμπλήρωσε ο κ. Κατσούλας.