Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα Ενδοδοντίας στο Ξυλόκαστρο

Την ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον αρκετοί οδοντίατροι από όλη την Κορινθία και άλλες περιοχές της χώρας.

Περισσότερα

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το 57ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 57ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Atlantis Aquila με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τη συμμετοχή της ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου.

Περισσότερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 56ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 56ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, το οποίο έλαβε χώρα από τις 13 έως και 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και τη συμμετοχή της ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου.

Περισσότερα

Έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμη χρονιά ο “θεσμός” του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Με µεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση οδοντιάτρων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Παµπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στο Λουτράκι, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του “Club Hotel Casino Loutraki”, από τις 28 έως και 30 Ιουνίου 2019. Τη διοργάνωση του φετινού συνεδρίου που είχε ως κεντρικό θέµα «Δόγματα και Αναθεωρήσεις στην Οδοντιατρική» ανέλαβε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, ενώ την ευθύνη για την κατάρτιση- του κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένου- επιστημονικού προγράμματος είχε ο Καθηγητής ΕΚΠΑ, κ. Ηρακλής Καρκαζής.

Περισσότερα

Κέρδισε τις εντυπώσεις το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας της ΕΕΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από τις 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2018. Με κεντρικό τίτλο “Ατενίζοντας το μέλλον”, η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώθηκε στην ανάλυση νέων τεχνικών και τη σύνδεση της Ενδοδοντίας με άλλες ειδικότητες της οδοντιατρικής, μέσα από μια κριτική ματιά. Στόχος του συνεδρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες “φιλτραρισμένη” γνώση σχετικά με τα νέα δεδομένα, μέσα από την τεκμηριωμένη ανάλυσή τους.

Περισσότερα

Τρία μέλη του ΟΣΚ συμμετείχαν με εισηγήσεις στο 17ο Σερβικό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Βελιγράδι

Μια διεθνής διάκριση για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας (ΟΣΚ)

Τρία μέλη του ΟΣΚ συμμετείχαν με εισηγήσεις στο 17ο Σερβικό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Βελιγράδι

Μετά την επιτυχημένη εκδρομή του ΟΣΚ στη Ρουμανία το Σεπτέμβρη του 2017 και την πραγματοποίηση Ελληνο-Ρουμανικής επιστημονικής ημερίδας στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου CAROL DAVILA του Βουκουρεστίου, ο ΟΣΚ πραγματοποίησε από τις 25 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή στο Βελιγράδι.

Περισσότερα