Τελευταία ευκαιρία για υποβολή ερευνητικών συγγραμμάτων στο Συνέδριο του FDI

Μέχρι 15 Απριλίου μπορούν οι συμμετέχοντες να υποβάλουν τις έρευνές τους για το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Οδοντριατρικής 2021.

Λήξη χρόνου σήμερα, 15 Απριλίου, για όσους επιθυμούν να υποβάλουν την έρευνά τους για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Οδοντιατρικής (FDI World Dental Congress 2021).
 
Παρουσιάζοντας την έρευνά σας σε επαγγελματίες οδοντιάτρους από όλο τον κόσμο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διεθνή εμβέλεια και να δημοσιεύσετε στο επιστημονικό περιοδικό του FDI.
 
Το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνουν η Αυστραλιανή Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ADA) και η Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (FDI), θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2021 αμιγώς διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19.
 
Το διαδικτυακό συνέδριο, που θα μεταδοθεί από το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στο Σίδνεϊ, θα έχει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης ομιλιών καθώς και μαγνητοσκοπημένων παρουσιάσεων, που θα είναι διαθέσιμες μέχρι και 60 ημέρες μετά το συνέδριο.
 
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 200 παρουσιάσεις ομιλητών από την Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Νέα Ζηλανδία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τους ομιλητές και να τους θέτουν ερωτήσεις σε ζωντανό χρόνο.
 
Παράλληλα, μέσω της ίδιας ψηφιακής πλατφόρμας θα διεξαχθεί η έκθεση προϊόντων της βιομηχανίας.
 
Πληροφορίες για εγγραφές εδώ.