Διαγωνισμός καινοτομίας της Dentsply Sirona για γυναίκες στην Οδοντιατρική

Η Dentsply Sirona καλεί γυναίκες οδοντιάτρους να δηλώσουν συμμετοχή για το φετινό βραβείο «Smart Integration Award»

Έφτασε η ώρα αιτήσεων για τον δεύτερο διαγωνισμό της Dentsply Sirona για το «Smart Integration Award», το οποίο απονέμεται σε καινοτόμες γυναίκες της Οδοντιατρικής.

Φέτος, για πρώτη φορά, όχι μόνο γυναίκες οδοντίατροι αλλά και γυναίκες οδοντοτεχνίτριες καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως τις 28 Ιουνίου 2021 με τις ιδέες τους για συνεργασία μεταξύ του ιατρείου και του οδοντιατρικού εργαστηρίου.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Dentsply Sirona και εμπειρογνώμονες εγνωσμένου κύρους απ' την ελεύθερη αγορά θα αξιολογήσει τις συμμετοχές. Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους 2021.

Ο διαγωνισμός υπογραμμίζει τη δέσμευση της Dentsply Sirona για την πρόοδο των γυναικών στην οδοντιατρική προβάλλοντας και τιμώντας τις νέες ιδέες τους για θεραπεία καθώς και τις ιδέες για το μέλλον. Πρόκειται για ένα βραβείο που «γιορτάζει τα επιτεύγματα των γυναικών στην οδοντιατρική», σύμφωνα με τους εμπνευστές του. Επιπλέον δημιουργεί μια πλατφόρμα διεθνούς δικτύωσης για γυναίκες εξειδευμένες οδοντιάτρους.

«Θέλουμε να στηρίξουμε τις γυναίκες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής διασφαλίζοντας ότι κατανοούμε τις ανάγκες τους και υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Η οραματιστική σκέψη των ταλαντούχων γυναικών επαγγελματιών της Οδοντιατρικής οδηγεί στην καινοτομία στην οδοντιατρική και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή εμπειρία των ασθενών», δήλωσε η Lisa Yankie, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Επικοινωνίας της Dentsply Sirona.

Το βραβείο «Smart Integration Award» τιμά τις δημιουργικές ιδέες και τις επιτυχημένες θεραπευτικές προτάσεις γυναικών οδοντιάτρων. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ιδέες για το πώς να βελτιώσετε τη θεραπευτική εμπειρία για τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της διάγνωσης και τη θεραπεία ή πόσο βέλτιστη και αποτελεσματική είναι η ροή εργασίας.

«Σε πολλές χώρες, σήμερα, πάνω από το 50% των φοιτητών σε οδοντιατρικές σχολές είναι γυναίκες, με αυξανόμενη τάση. Είναι σημαντικό να μπούμε σε διάλογο με γυναίκες οδοντίατρους και ειδικά με νέες οδοντιάτρους επαγγελματίες. Η δημιουργική τους δυναμική θα επηρεάσει σημαντικά το μέλλον της οδοντιατρικής», παρατηρεί η Susanne Schmidinger, διευθύντρια μάρκετινγκ της Dentsply Sirona για τη διεθνή αγορά.

«Η ιδέα του βραβείου με εντυπωσίασε. Ήταν σχετικά με αποτελεσματικές, έξυπνες και ολοκληρωμένες ροές εργασίας χρησιμοποιώντας έξυπνα δικτυωμένες διαδικασίες · κάτι που με ενδιέφερε. Και μου αρέσει η ιδέα του βραβείου που είναι ανοιχτό σε γυναίκες από όλο τον κόσμο. Όταν μια ομάδα γυναικών συγκεντρώνονται για να συζητήσουν για την οδοντιατρική, η δυναμική είναι συχνά αρκετά διαφορετική καθώς ανοιγόμαστε και μοιραζόμαστε πιο εύκολα τους αγώνες και τις επιτυχίες μας» σχολιάζει η δρ Ginal Bilimoria, απ' το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, η οποία τιμήθηκε με το Smart Integration Award το 2019.

Πώς να κάνετε αίτηση συμμετοχής

Οι συμμετοχές για το Smart Integration Award 2021 μπορούν να υποβληθούν ως φωτογραφίες, βίντεο ή κείμενο.

Ο διαγωνισμός καλύπτει τις ακόλουθες κατηγορίες:
Απεικόνιση, Κέντρα Θεραπείας, Ψηφιακή, Ορθοδοντική, Ενδοδοντολογία, Οδοντιατρική
Συντήρηση, Οδοντιατρική Τεχνολογία, Υγιεινή, Εμφυτευματολογία, Εξοπλισμός
Διαχείριση εξοπλισμού, Σχεδιασμός και UX.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dentsplysirona.com/smart-integration-award