Προετοιμασίες για το συνέδριο EuroPerio10

Από τον Ιούνιο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας διοργανώνει διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις, υπό την ονομασία EuroPerio Series, στο δρόμο προς το συνέδριο της Κοπεγχάγης.

Από 15 έως 18 Ιουνίου 2022 θα διεξαχθεί το συνέδριο περιοδοντολογίας EuroPerio10 στην Κοπεγχάγη, που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Μέχρι τότε, όμως, η οργανωτική επιτροπή διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, υπό την ονομασία EuroPerio Series.

Τα διαδικτυακά αυτά μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και μετά το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν άλλα επτά μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα ανά μήνα, αρχής γενομένης από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Μαρτίου 2022.

Η σειρά μαθημάτων θα αναφέρεται στο περιεχόμενο προηγούμενων συνεδρίων σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της περιοδοντολογίας και των εμφυτευμάτων. Επίσης, θα λειτουργήσουν ως πρόγευση του τι να περιμένει κανείς απ' το συνέδριο EuroPerio10 στην Κοπεγχάγη.

Κάνοντας άνοιγμα στον χώρο του διαδικτύου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας δίνει τη δυνατότητα στην κοινότητα των περιοδοντολόγων να εντρυφήσουν στις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη και στην κλινική πρακτική, αφού τους επιτρέπει να αποκτούν νέες γνώσεις και να έρχονται σε επαφή με τους κορυφαίους ειδικούς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο EuroPerio Series θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2021.