Νέος κατάλογος και προσφορές σε ορθοδοντικά προϊόντα από την Ι. Τσαπράζης ΑΕ.

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος προσφορών της εταιρείας Ι. Τσαπράζης ΑΕ. για τα ορθοδοντικά προϊόντα R.M.O. (Rocky Mountain Orthodontics), περιλαμβάνοντας νέα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος προσφορών της εταιρείας Ι. Τσαπράζης ΑΕ. για τα ορθοδοντικά προϊόντα R.M.O. (Rocky Mountain Orthodontics), περιλαμβάνοντας νέα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Παράλληλα στο πλαίσιο του 16ου Πανελλήνιου Ορθοδοντικού Συνεδρίου Ο Chad R. Foster DDS, MS θα έχει δύο ομιλίες το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου με θέμα «Αισθητική στην Καθημερινή πράξη- 45 κλινικές συμβουλές σε 45 λεπτά» και «Βέλτιστες πρακτικές για προσέγγιση δίχως εξαγωγές ‘Borderline’ ορθοδοντικών περιστατικών».
 
Η πρώτη ομιλία θα είναι μια εξαιρετικά γεμάτη συζήτηση που θα αφορά σε ποικιλία κλινικών περιστατικών στον τομέα της αισθητικής με 45 συμβουλές κλινικών περιστατικών από τη διάγνωση, την αποτελεσματική μηχανική ορθοδοντική θεραπεία, μέχρι τη διατήρηση του αποτελέσματος.
 
Η δεύτερη διάλεξη θα αφορά τα ‘Borderline’ ορθοδοντικά περιστατικά, εκείνα δηλαδή που πιθανότατα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με ή χωρίς τις παραδοσιακές εξαγωγές των προγομφίων. Η διάλεξη αυτή θα παρουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό ‘Borderline’ περιστατικών που αντιμετωπίζονται με μια προσέγγιση δίχως εξαγωγές, η οποία περιγράφεται λεπτομερώς με συγκεκριμένα προτεινόμενα πρωτόκολλα και μηχανικές συμβουλές.
 
Βιογραφικό Σημείωμα Chad R. Foster, DDS, MS
 
Ο Chad Foster είναι πιστοποιημένος ορθοδοντικός και ιδιοκτήτης του Butterfly Orthodontics στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Chapman, πήρε το διδακτορικό του στην Οδοντική Χειρουργική και μεταπτυχιακό στην Κρανιοπροσωπική βιολογία και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου του απονεμήθηκε το βραβείο Harry L. Daugherty ως κορυφαίος κλινικός οδοντίατρος στην τάξη του.
 
Ο Dr Foster λατρεύει την ορθοδοντική και υποστηρίζει τους ορθοδοντικούς συναδέλφους του. Είναι ένας αχόρταγος αναγνώστης, παραγωγικός συγγραφέας και δίνει διαλέξεις διεθνώς, κυρίως για το θέμα της αισθητικής ορθοδοντικής. Έχει επίσης την τιμή να υπηρετεί ως Συντάκτης του Orthotown Magazine.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές R.M.O μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.tsaprazis.gr και στο τηλέφωνο 210 7716 416. Επίσης, τα προϊόντα και τις προσφορές R.M.O θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του συνέδριου στο περίπτερο Ν.3.