Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε το 2ο ετήσιο συνέδριο της Ariston Academy

Το 2ο Ετήσιο Ariston Academy Conference με θέμα «Αναγέννηση και αισθητική στην εμφυτευματολογία» θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου στο Divani Caravel

Το 2ο Ετήσιο Ariston Academy Conference, με θέμα «Αναγέννηση και αισθητική στην εμφυτευματολογία» δεν είναι ένα ακόμη συνέδριο για την Αισθητική στην Εμφυτευματολογία.

Ιδού 5 λόγοι που το αποδεικνύουν:

Λόγος #1

Είναι το πιο ολοκληρωμένο, με συγκεντρωμένη γνώση, συνέδριο που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο απασχολεί εκατομμύρια σύγχρονους εμφυτευματολόγους.

Λόγος #2

Προσκεκλημένοι είναι 4 από τους καλύτερους παγκοσμίου φήμης εξειδικευμένους ομιλητές που θα παρουσιάσουν από το Α έως το Ω τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές στην Αισθητική Εμφυτευματολογία

Dr. David Gonzalez. Dr. Gabor Tepper Dr.Francisco Marchesani Dr. Christian Makary.

Λόγος #3

Η θεματολογία του 2ου Ariston Academy απαντά σε όλες τις ανησυχίες και δίνει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά κάθε εμφυτευματολόγο στα περιστατικά που αντιμετωπίζει.

Οστική Αναγέννηση Διαχείριση μαλακών ιστών Άμεση φόρτιση

Λόγος #4

Η προσφερόμενη γνώση είναι σε βάθος, που σημαίνει πως θα σας δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε όλα όσα παρακολουθήσετε από την επόμενη ημέρα στο ιατρείο σας.

Επιλογή χειρουργικών τεχνικών Διαχείριση ατροφικής ακρολοφίας Ασφαλής ανύψωση ιγμορείου

Λόγος #5

Mε πρακτική εξάσκηση σε hands-on workshops υπό την καθοδήγηση των πλέον ειδικών, για εξοικείωση στις νέες τεχνικές, τα σύγχρονα βιοϋλικά και συσκευές. Βιαστείτε, αυτές εδώ οι θέσεις καθώς είναι περιορισμένες έχουν σχεδόν εξαντληθεί!

Διαίρεση οστικού μπλοκ Συρραφή Πιεζοχειρουργική

Αν θέλετε και εσείς να είστε ένας από τους επιλεγμένους εμφυτευματολόγους που θα συμμετάσχουν στη μοναδική αυτή διημερίδα, προλαβαίνετε την τιμή συμμετοχής Early Bird -40%.

Η μία ημέρα συμμετοχής στα θεωρητικά κοστίζει 260€ σε τιμή Early Bird και οι δύο ημέρες κοστίζουν 390€ (δηλαδή κερδίζετε επιπλέον 25% έκπτωση.


Μπορείτε να δηλώσετε εδώ τη συμμετοχή σας: https://academy.aristondental.com/2022gr