Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Βιώσιμη Οδοντιατρική – Sustainable Dentistry . «Κάνοντας τη διαφορά»

Μάιος 15 @ 5:00 μμ - 8:30 μμ

Δωρεάν

Η Εταιρία Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας (πρόεδρος καθ. Σ. Κάλφας) και η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (πρόεδρος Dr. Φ. Τζέρμπος) έχοντας ως σκοπό της λειτουργίας τους να επιμορφώνουν τους συναδέλφους με επίκαιρα και σύγχρονα θέματα, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά εκδήλωση με θέμα τη Βιώσιμη Οδοντιατρική – Sustainable Dentistry. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιηθεί η οδοντιατρική κοινότητα για τις περιβαλλοντικές – κλιματικές αλλαγές, τις επιπτώσεις στον πλανήτη και να δούμε την οδοντιατρική οργάνωση και πράξη με μια άλλη ματιά μεταβαίνοντας σε μια σύγχρονη, ποιοτική, πράσινη οδοντιατρική περίθαλψη.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο διακεκριμένος και πρωτοπόρος στον τομέα αυτό καθηγητής Brett Duane, o οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο Sustainable Dentistry.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου στο Macedonia Palace στις 17.00 έως 20.30 και θα ακολουθήσει coctail buffet με θέα στον Θερμαϊκό και στην Αθήνα το Σάββατο 18 Μαΐου στο Royal Olympic στις 17.00 έως 20.30 και θα ακολουθήσει coctail buffet με θέα στην Ακρόπολη και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε οδοντιάτρους, φοιτητές οδοντιατρικής και βοηθούς οδοντιάτρων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάιος 15
Ώρα:
5:00 μμ - 8:30 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Ετικέτες Εκδήλωση

Διοργανωτής

Plac Control
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Makedonia Palace Hotel
Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 546 40 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.