Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βελτίωση της Αισθητικής του Χαμόγελου με Τεχνικές Ελάχιστης Παρέμβασης

Μάιος 18 @ 9:00 πμ - 4:00 μμ

150€

Η Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 πρακτικό σεμινάριο με θέμα: «Βελτίωση της Αισθητικής του Χαμόγελου με Τεχνικές Ελάχιστης Παρέμβασης». Συντονίστρια θα είναι η κ. Χαρίκλεια Παξιμαδά, Επικ. Καθηγήτρια Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, και διδάσκοντες οι κ.κ.: Δ. Καμπουρόπουλος, DDS, MSc Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Ε. Κόκλα, DDS, MSc Επανορθωτικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Χ. Παξιμαδά, Επικ. Καθηγήτρια Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.00-09.30: Προσέλευση
09.30-11.30: Θεωρητικό µέρος (X. Παξιµαδά, ∆. Καµπουρόπουλος, Ε. Κόκλα)
Μέσα από κλινικά περιστατικά, θα αναλυθεί η αναγκαιότητα ∆ιαγνωστικού Κερώµατος ή άµεσου mock-up και η µεταφορά του στο στόµα, πρίν την διαδικασία αποκατάστασης. Θα ακολουθήσουν κλινικά στάδια αποκατάστασης Όψης Σύνθετης Ρητίνης, Αλλαγής Σχήµατος, Κλείσιµο Μεσοδοντίου ∆ιαστήµατος, αποκατάστασης Κοπτικού Χείλους. Τέλος, θα συζητηθεί η Κλινική συµπεριφορά τέτοιων αποκαταστάσεων µέσα από την βιβλιογραφία και κλινικά περιστατικά.

11.30-12.00: ∆ιάλειµµα-Καφές

12.00-14.00: Πρακτικό µέρος (X. Παξιµαδά, ∆. Καµπουρόπουλος, Ε. Κόκλα)
Άµεσο mock-up στα 6 πρόσθια δόντια. Κλειδί σιλικόνης και Αποκατάσταση µε Όψη Σύνθετης Ρητίνης, διόρθωση υπερώιας κλίσης, Κλείσιµο Μεσοδοντίου ∆ιαστήµατος, αποκατάσταση µεγάλης απώλειας Κοπτικού Χείλους, διόρθωση Σχήµατος.

15.00-14.30: ∆ιάλειµµα –Ελαφρύ γεύµα

14.30- 16.00: Συνέχεια του Πρακτικού. ∆ιαµόρφωση-Λείανση-Στύλβωση των αποκαταστάσεων.

Η βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου είναι «απαίτηση» πολλών ατόμων στις σύγχρονες κοινωνίες. Σύμφωνα με τις αρχές της σύγχρονης Οδοντιατρικής, η ελάχιστη παρέμβαση στους φυσικούς οδοντικούς ιστούς, είναι το πλέον ενδεδειγμένο θεραπευτικό σχήμα. Τα πολυμερή υλικά, οι σύνθετες ρητίνες και τα σύγχρονα συγκολλητικά συστήματα, είναι τα υλικά εκλογής για την αντιμετώπιση λειτουργικών αλλά και αισθητικών προβλημάτων στα δόντια των ασθενών μας. Αποτελούν αξιόπιστη εναλλακτική λύση έναντι των Κεραμικών, διαθέτοντας αισθητικές και κυρίως οπτικές ιδιότητες που προσομοιάζουν με αυτές των φυσικών ιστών αλλά και φυσικομηχανικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την μακροβιότητα των αποκαταστάσεων, ενώ παράλληλα απαιτούν ελάχιστη αποκοπή οδοντικών ιστών. Η επιλογή σχεδίου θεραπείας που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες αλλά και στις δυνατότητες του ασθενούς δεν σημαίνει συμβιβασμό στην ποιότητα.

Το σεμινάριο θα το παρακολουθήσουν μέχρι 20 άτομα

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Καλλιόπη Τογιοπούλου, 6977 281018, Ιωάννα Γιάτση, 6978 558688

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάιος 18
Ώρα:
9:00 πμ - 4:00 μμ
Κόστος:
150€
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
www.eso.gr

Διοργανωτής

Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής
Κοδριγκτώνος 11, Πεδίον Άρεως
Αθήνα, Αττικής 10434 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.