Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τον Μάρτιο η έκθεση IDS 2023

14 Μάρτιος, 2023 @ 8:00 πμ - 18 Μάρτιος, 2023 @ 5:00 μμ

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κλάδο της Οδοντιατρικής η IDS επιστρέφει το 2023, για 40η φορά, γιορτάζοντας τα 100 της χρόνια.
Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 14 ομαδικών περιπτέρων από 12 χώρες, έχουν εγγραφεί στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για την οδοντιατρική βιομηχανία, την οδοντιατρική και την οδοντιατρική τεχνολογία, η οποία διοργανώνεται από 14 έως 18 Μαρτίου 2023. Ως εκ τούτου, ολόκληρη η οδοντιατρική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηγετών της διεθνούς αγοράς, εκπροσωπείται στην IDS.

Και στην επερχόμενη έκθεση, όπως είχε γίνει και σε εκείνη του 2021, θα παρέχεται η δυνατότητα ακόμα και σε όσους δεν ταξιδέψουν στην Κολωνία για να δουν από κοντά την έκθεση, να περιηγηθούν στα περίπτερά της, να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και να δικτυωθούν μέσα απ’ την πλατφόρμα IDSconnect.

Εκτός από τη μεγαλύτερη συμμετοχή από τη Γερμανία, οι ισχυρότεροι διεθνείς εκθέτες προέρχονται αυτή τη στιγμή από την Ιταλία, την Ν. Κορέα, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Στην Κολωνία εκπροσωπούνται επίσης περίπτερα από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Κίνα, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, τη Σιγκαπούρη κ.ά. Η IDS 2023 θα φιλοξενηθεί στις Αίθουσες 1, 2, 3, 4, 5, 10 και 11 σε ένα εκθεσιακό χώρο που εκτείνεται σε περίπου 180.000 τετραγωνικά μέτρα.

Επιπλέον, το IDSconnect παρέχει μια σειρά από ψηφιακές προσφορές που εμπλουτίζουν την επίσκεψη στην εμπορική έκθεση: από εκπαιδευτικές συνεδρίες, διαδικτυακά σεμινάρια, έως εταιρικές παρουσιάσεις προϊόντων.

Δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες για τους εκθέτες: www.english.ids-cologne.de/ids-cologne-exhibitors/list-of-exhibitors

Η IDS πραγματοποιείται στην Κολωνία κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dental-Industrie mbH, την εμπορική επιχείρηση του Συνδέσμου Γερμανών Οδοντιατρικών Κατασκευαστών (VDDI), και διοργανώνεται από την Koelnmesse GmbH με έδρα τηνν Κολωνία.

Η εγγραφή και η παραγγελία των εισιτηρίων εισόδου για την IDS 2023 αποτελεί μέρος του προγραμματισμού της εμπορικής έκθεσης, επειδή όλα τα εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν αποκλειστικά online.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Μάρτιος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
18 Μάρτιος, 2023 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://www.english.ids-cologne.de/

Διοργανωτής

GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dental-Industrie mbH
Τηλέφωνο:
0049-(0)221-500687-0
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.