Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

The Implant Solutions World Summit 2024

Ιούνιος 13 @ 8:00 πμ - Ιούνιος 15 @ 5:00 μμ

Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση της Dentsply Sirona που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου 2024, στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του φετινού συνεδρίου στην Αθήνα, το The Implant Solutions World Summit 2024 υπόσχεται να είναι μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσης και δημιουργία συνεργασιών εντός της κοινότητας των επαγγελματιών της Εμφυτευματολογίας.

Πιστή στη δέσμευσή της να προωθεί τη στοματική υγεία και την παροχή καινοτόμων λύσεων, η Dentsply Sirona επιμελείται ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σειρά από κεντρικές παρουσιάσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πάνελ και διαδραστικά εργαστήρια. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις, την έρευνα και τις ανακαλύψεις στον τομέα της οδοντιατρικής εμφυτευμάτων. Πέρα από τις πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να αποκτήσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν με συναδέλφους τους.

«Είναι τιμή να φιλοξενούμε ξανά το Implant Solutions World Summit το 2024», δήλωσε ο Tony Susino, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Implant and Prosthetic Solutions στην Dentsply Sirona. «Αυτή η εκδήλωση αντανακλά τη δέσμευσή μας για την προώθηση της οδοντιατρικής εμφυτευμάτων μέσω της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της συνεργασίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγκεντρώνουμε ειδικούς από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και να εμπνεύσουν το μέλλον των καινοτομιών εμφυτευμάτων και προσθετικής».

Το πρόγραμμα του Implant Solutions World Summit καταρτίζεται υπό την επίβλεψη των Επιστημονικών Προέδρων Dean Lyndon Cooper και Dr. Malene Hallund.

«Αυτή η εκδήλωση χρησιμεύει ως πλατφόρμα για επαγγελματίες της οδοντιατρικής εμφυτευμάτων να συνδεθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να οδηγήσουν σε καινοτομίες», δήλωσε ο Dean Lyndon Cooper, Επιστημονικός Πρόεδρος του Implant Solutions World Summit και Κοσμήτορας της Οδοντιατρικής Σχολής VCU. «Ανυπομονούμε για ένα πρόγραμμα που θα εμπνεύσει τους συμμετέχοντες και θα αποτελέσει πρόκληση για αυτούς».

Τι να περιμένετε στο Implant Solutions World Summit 2024

Σχεδιασμένο για να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες οδοντιάτρους και να ενθαρρύνει τη συνεργασία, θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πρόγραμμα που αποτελείται από συνεδρίες και master classes.

Κορυφαίοι ειδικοί από όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις μελέτες περιστατικών, παρέχοντας στους συμμετέχοντες πολύτιμες πρακτικές πληροφορίες που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στα ιατρεία τους και να ενθαρρύνουν την καινοτόμο σκέψη.

Το συνέδριο θα προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα παράλληλων συνεδριών, καθεμία από τις οποίες θα εμβαθύνει σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες για εγγραφές στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.dentsplysirona.com/en/lp/implant-solutions-world-summit.html

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιούνιος 13 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Ιούνιος 15 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://www.dentsplysirona.com/en-us/lp/implant-solutions-world-summit.html

Διοργανωτής

Dentsply Sirona
Τηλέφωνο:
1-800-877-0020
Email:
contact@dentsplysirona.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

InterContinental Miami
100 Chopin Plaza
Miami, Florida 33131 Ηνωμένες Πολιτείες
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+1 305-577-1000
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.