Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στην Ερέτρια, τέλη Σεπτεμβρίου, το 59ο ετήσιο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος

29 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ - 30 Σεπτέμβριος, 2023 @ 7:00 μμ

30€-120€

Το ετήσιο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος επιστρέφει φέτος για 59η φορά και όπως πάντα επιφυλάσσει στους συμμετέχοντές του άρτια επιστημονική κατάρτιση μέσα από ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα, με σημαντικούς στον τομέα τους ομιλητές. Το 59ο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, στην Ερέτρια (στο ξενοδοχείο Negroponte Eretria Resort), στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2023.

Κύριο θέμα του συνεδρίου είναι «Ψηφιακές τεχνολογίες στην Οδοντιατρική πράξη», ενώ περιλαμβάνονται επίσης εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, master class, πρακτικά σεμινάρια και κλινικά θέματα, τα οποία οι οδοντίατροι αντιμετωπίζουν στην καθημερινή κλινική πράξη. «Η ανάπτυξή τους από καθηγητές και διδάσκοντες των δύο Οδοντιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας μας, καθώς και από επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφαλίζει ένα πολλά υποσχόμενο επιστημονικό διήμερο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Π. Λαμπρόπουλος. Όπως, άλλωστε, σημειώνει «με την πείρα της ΣΕΕ και την δυναμική του ΟΣ Εύβοιας διαμορφώθηκε το κατευθυνόμενο πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει όλα τα γνωστικά αντικείμενα της επιστήμης μας».

Στο βήμα της ΣΕΕ είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν με ελεύθερες ανακοινώσεις, για τις οποίες όμως θα πρέπει να υποβάλουν περίληψη πρωτότυπων εργασιών στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, στη γραμματεία της ΣEE (stomsoc@otenet.gr.) το αργότερο μέχρι τις 28 Απριλίου 2023. Για να συμπεριληφθεί μια εργασία στο πρόγραμμα, θα πρέπει τουλάχιστον ένας/μία από τους συγγραφείς να καταβάλει το δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο μέχρι τις 15 Ιουλίου 2023.

Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί το πρόγραμμα και αναλυτικά το κόστος εγγραφής ανά κατηγορία: https://stomatologia.gr/59o-etisio-synedrio-tis-stomatologikis-etairias-ellados/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
30 Σεπτέμβριος, 2023 @ 7:00 μμ
Κόστος:
30€-120€
Ιστότοπος:
https://stomatologia.gr/59o-etisio-synedrio-tis-stomatologikis-etairias-ellados/

Διοργανωτής

Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος
Τηλέφωνο:
210-9214325
Email:
stomsoc@otenet.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Negreponte Eretria Resort
19ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Αλιβερίου
Μαλακώντα, Ευβοίας 340 08 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2229 061935
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.