Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ψηφιακός σχεδιασμός χαμόγελου: Απλοποιώντας την ανάλυση του ψηφιακού ασθενή

Ιανουάριος 31 @ 8:00 μμ - 9:30 μμ

Δωρεάν

Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία διοργανώνει webinar με θέμσ: «Ψηφιακός σχεδιασμός χαμόγελου: Απλοποιώντας την ανάλυση του ψηφιακού ασθενή» και ομιλητή τον Γιώργο Κουβελιώτη.

Στον δυναμικό κόσμο της οδοντιατρικής, η εμφάνιση της ψηφιακής σχεδίασης χαμόγελου (DSD) έχει επαναστατικοποιήσει τη φροντίδα και τον προγραμματισμό της θεραπείας των ασθενών. Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, με τίτλο ” Ψηφιακός σχεδιασμός χαμόγελου: Απλοποιώντας την ανάλυση του ψηφιακού ασθενή.”, είναι διαμορφωμένο για οδοντιάτρους που επιδιώκουν να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους στην Προσθετική και στη ψηφιοποίηση του σχεδίου θεραπείας.

Το σεμινάριο εξερευνά τις προηγμένες τεχνικές και τις προσεγγίσεις στην ψηφιακή σχεδίαση χαμόγελου, υπερβαίνοντας τα παραδοσιακά όρια. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν πώς να ενσωματώσουν το DSD στην καθημερινή πράξη, επικεντρώνοντας στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με τους ασθενείς, στη βελτίωση της επικοινωνίας με το εργαστήριο και στην επίτευξη εξαιρετικών θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 31
Ώρα:
8:00 μμ - 9:30 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Ιστότοπος:
https://webinars.edu.gr/kouveliotis-webinar/

Διοργανωτής

Ελληνική Προσθετική Εταιρεία
Τηλέφωνο:
694 3140006
Email:
grprosthsociety@gmail.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.