Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Ψηφιακή Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία

Μάιος 18 @ 9:30 πμ - Μάιος 19 @ 5:30 μμ

280€

Η Cardio Dental Academy διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Ψηφιακή Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία. Αναλυτικά όλα τα στάδια»,. στις 18-19 Μαΐου 2024.

Ομιλητές θα είναι οι: Σωκράτης Αγαπίου, Τριαντάφυλλος Καραμπίνης και Πέτρος Χαρακλιάς.

1η ημέρα

Εισαγωγή στην ψηφιακή οδοντιατρική ανάλυση όλων των σταδίων

Ενδοστοματική σάρωση στην θεωρία και στην πράξη. Η χρήση της στην ορθοδοντική την προσθετική και την εμφυτευμάτολογία. Χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στους ενδοστοματικούς σαρωτές για την εύρεση τερηδόνας υφιζης ούλων πλάκας και τρυγίαςΣάρωση με τον ενδοστοματικό σαρωτή της Runyes σε πρότυπα εκμαγεία.

Φωτογράφιση δύο διαστάσεων και τριών διαστάσεων με το κινητό.θεωρία και πρακτική.

Ανάλυση του smile design πώς να δημιουργήσουμε το τελικό χαμόγελο του ασθενούς, θεωρία και πράξη. Πρακτική smile design σε υπολογιστή.

Οι 3-D εκτυπωτές ρητίνης στην οδοντιατρική θεωρία βίντεο με όλα τα στάδια λειτουργίας αυτών.

2η Ημέρα

Επεξήγηση της σημασίας των ορθών αξονικών Cbct και ενδοστοματικών σαρώσεων και πως είναι ο σωστός συνδυασμός αυτών. Περιπτώσεις μερικής και ολικής νωδότητας επικοινωνία με το ακτινολογικό κέντρο.

Παρουσίαση συστημάτων τρυπανιών για την υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία.

Αναλυτική παρουσίαση ανοιχτού τύπου λογισμικών για επεξεργασία αξονικών Cbct και σχεδιασμό χειρουργικού νάρθηκα υπολογιστικής καθοδήγησης εμφυτευμάτων θεωρία πράξη.

Πρακτική εξάσκηση πάνω σε πλαστικές γνάθους με νάρθηκες υπολογιστικά καθοδηγούμενες εμφυτευματολογίας. Οι συμμετέχοντες θα δουν όλα τα στάδια που θα έκαναν και σε ενδοστοματικό περιβάλλον και πως θα χρησιμοποιήσουν τα τρυπάνια και τα υπόλοιπα εργαλεία για να πραγματοποιήσουν το υπολογιστικά καθοδηγούμενο χειρουργείο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν όλες οι παρουσιάσεις, όπως και ο αναλυτικός οδηγός της Cardio Dental που αφορά το υπολογιστικά καθοδηγούμενο χειρουργείο και όλα τα στάδια του από την αξονική έως την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων 8-10 άτομα / Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο του κ. Αγαπίου Σωκράτη (Μικράς Ασίας 12, Αιγάλεω, Τ.Κ 12241)

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 18 @ 9:30 πμ
Τέλος:
Μάιος 19 @ 5:30 μμ
Κόστος:
280€

Διοργανωτής

Cardio Dental
Τηλέφωνο:
+30 2311 118200
Email:
info.cardiodental@gmail.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.