Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για το οδοντιατρικό μάνατζμεντ

1 Μάρτιος, 2023

H νέα πλατφόρμα που φιλοξενεί τα ακόλουθα τρία προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ υπό την ακαδημαϊκή υπευθυνότητα της Μ. Αντωνιάδου, Επ. καθηγήτριας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί προεγγραφές.

1175_Οδοντιατρικό μάνατζεμεντ (3 μήνες, ασύγχρονη εκπαίδευση) (Έναρξη 1 Μαρτίου 2023)
Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των οδοντιάτρων και των εν γένει εργαζομένων στο χώρο της οδοντιατρικής, στις αρχές της διοίκησης μίας σύγχρονης οδοντιατρικής επιχείρησης. Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν βασικές αρχές στρατηγικής, διοίκησης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού καθώς και οι παράγοντες διασφάλισης της ποιότητας της οδοντιατρικής επιχείρησης. Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα επιδιώκει την εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών στην διαμόρφωση συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων, στην εφαρμογή των κατάλληλων στρατηγικών για την επίτευξή τους, στη σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών και στην τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

1176_Συμπληρωματικές δεξιότητες βοηθητικού προσωπικού οδοντιατρείου (2 μήνες, ασύγχρονη εκπαίδευση) (έναρξη 15 Μαΐου 2023)
Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των εργαζομένων σε οδοντιατρικές επιχειρήσεις και η επικαιροποίηση των γνώσεων τους στα νέα δεδομένα ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υπηρεσίες που καλούνται να παράσχουν στον επαγγελματικό τους χώρο, δίπλα σε επαγγελματίες οδοντιάτρους και επιχειρηματίες του κλάδου.

644_Boηθητικό προσωπικό οδοντιατρείου (2 έτη, σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) (έναρξη 1 Οκτωβρίου 2023)
Σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει στους αποφοίτους του τις γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές που θα τους καταστήσουν ικανούς στο να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υπηρεσίες που καλείται να παράσχει ένας εργαζόμενος ως βοηθητικό προσωπικό οδοντιατρείου. Οι εκπαιδευόμενοι/ες θα εξοικειωθούν με τις προδιαγραφές συντήρησης και πιστοποίησης του οδοντιατρικού μηχανήματος και εξοπλισμού, με τις δυνατότητες των ψηφιακών συστημάτων και του φωτογραφικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στις οδοντιατρικές εφαρμογές, με τα νεότερα πρωτόκολλα απολύμανσης και αντισηψίας μέσα στο οδοντιατρείο, καθώς και με τα σύγχρονα μέσα διατήρησης της στοματικής υγιεινής.

Επιπροσθέτως, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν μια οδοντιατρική επιχείρηση, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας, εφαρμόζοντας ορθές επικοινωνιακές τεχνικές στο επαγγελματικό τους περιβάλλον και ενισχύοντας ως προς την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις της την επιχείρηση στην οποία εργάζονται. Η 2ετής φοίτηση σε αυτό εγγυάται την ολοκληρωμένη και ακαδημαϊκού επιπέδου απόκτηση όλων των σύγχρονων γνώσεων που καλύπτουν το επάγγελμα του βοηθού οδοντιατρείου στη χώρα μας.

Πληροφορίες εγγραφής με ανοιχτή λίστα προεγγραφών: https://www.dentist-edu.cce.uoa.gr/
τηλ Γραμματείας: 2107461208, helpdentist.uoa@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Μάρτιος, 2023
Ιστότοπος:
https://www.dentist-edu.cce.uoa.gr/

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.