Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής στην Κυπαρισσία

8 Σεπτέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ - 10 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

H Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής «ΕΕΑΘΛΟ» σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Αρκαδίας και Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης και σε αγαστή συνεργασία, διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής που θα λάβει χώρα στην Κυπαρισσία στις 8, 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Το θεωρητικό μέρος του Συνεδρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια, τραύματος, Προσθετικής και ανάγνωσης CBCT, ενώ παράλληλα θα οργανωθούν κλινικά φροντιστήρια και πρακτικά.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για το κοινό, οι οποίες θα αφορούν την  ενημέρωση δασκάλων, καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών για θέματα που αφορούν στην στοματική υγεία.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω στη ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο την συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία μας σε θέματα που αφορούν στην Αθλητική Οδοντιατρική.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερα άτομα διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό να αποκομίσουν προφανή οφέλη για τη σωματική και ψυχική τους υγεία, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν κάποια αρνητική συνέπεια όπως για παράδειγμα να δεχθούν ένα τραυματισμό στο πρόσωπο.

Η καλή στοματική υγεία και η διατήρησή της έχει ιδιαίτερη σημασία για την ποιότητα ζωής του αθλητή και μπορεί να επηρεάζει την αθλητική του δραστηριότητα, είτε αυτή είναι η καθημερινή του προπόνηση είτε η αγωνιστική του συμμετοχή.

Αντίθετα, το χαμηλό επίπεδο στοματικής υγείας που έχει παρατηρηθεί σε πολλούς αθλητές και οι ανεπιθύμητες καταστάσεις που αυτές συνεπάγονται όπως πχ πόνος, φλεγμονές, οδοντικό τραύμα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο για τον αθλητή να προπονηθεί ή να αγωνιστεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Χρόνια επίπονης προετοιμασίας και προσπάθειας μπορεί να πέσουν στο κενό εξ αιτίας συνηθισμένων οδοντοστοματικών προβλημάτων που θα μπορούσαν να προληφθούν.

Η Εταιρεία μας έχει σα στόχο και επιδίωξη να φέρει τον Οδοντίατρο κοντά στην Αθλητική κοινότητα, και έχοντας για εφόδια τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης, να συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας των αθλητών και αθλουμένων. Έτσι κάθε αγωνιζόμενος θα μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς τους περιορισμούς που απορρέουν από ανεπιθύμητες καταστάσεις στην περιοχή του στόματος.

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας και ευελπιστούμε ότι η ενεργή συμμετοχή σας, θα συμβάλει στην επιτυχία των προσπαθειών της Εταιρείας μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Ραχιώτης Χρήστος

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κόστος προεγγραφής για οδοντιάτρους (έως 20 Αυγούστου): 70 ευρώ
Κόστος εγγραφής για οδοντιάτρους (μετά την 20η Αυγούστου): 100 ευρώ
Κόστος προεγγραφής για μέλη ΕΕΑΘΛΟ (έως 20 Αυγούστου): 40 ευρώ
Κόστος εγγραφής για μέλη ΕΕΑΘΛΟ (μετά την 20η Αυγούστου): 80 ευρώ
Κόστος εγγραφής για φοιτητές/βοηθούς: 40 ευρώ
Κόστος προεγγραφής για οδοντοτεχνίτες (έως 20 Αυγούστου): 50 ευρώ
Κόστος εγγραφής για οδοντοτεχνίτες (μετά την 20η Αυγούστου): 80 ευρώ

♦Για τη δεξίωση του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο “Καρνάγιο” (Ναβαρίνου, 25ης Μαρτίου 1, Κυπαρισσία), το κόστος της πρόσκλησης ανέρχεται στα 10 ευρώ/άτομο.
♦ Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Καλαμάτας

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Σεπτέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
10 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
https://www.sportsdentistryhellas.gr/

Διοργανωτές

Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής
Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» Κυπαρισσία
Αναστασοπούλου
Κυπαρισσία, Μεσσηνία 245 00 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.