Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νέο Webinar της TePe!! Championing proactive measures for people, profit, and the planet

Φεβρουάριος 13 @ 1:00 μμ - 5:00 μμ

Στη βιωσιμότητα, μιλάμε για τους ανθρώπους, το κέρδος και τον πλανήτη. Η φροντίδα του πλανήτη δεν είναι μόνο ηθική, αλλά και εξαιρετικά επωφελής για την υγεία μας. Στην υγειονομική περίθαλψη, θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνει τους ανθρώπους πιο υγιείς και τι είναι καλό για τον πλανήτη, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη το κόστος. Θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε πώς κατασκευάζονται τα προϊόντα και πώς επηρεάζουν την υγεία των εργαζομένων. Κατάλληλο για όλους τους οδοντιατρικούς επαγγελματίες (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού διαχείρισης ιατρείων) με ενδιαφέρον στον τομέα αυτό.

Στόχοι
Ευαισθητοποίηση: Η παρουσίαση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του ακροατηρίου σχετικά με την έννοια των 3 πυλώνων της βιώσιμης ανάπτυξης, και πώς αυτή εφαρμόζεται στην υγειονομική περίθαλψη. Θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη διασύνδεση των ανθρώπων, του κέρδους και του πλανήτη.

Ανάδειξη του οφέλους: Η παρουσίαση σκοπεύει να αναδείξει τα οφέλη της υιοθέτησης μιας βιώσιμης προσέγγισης τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην υγειονομική περίθαλψη. Αυτό περιλαμβάνει την έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι πρακτικές βιωσιμότητας μπορούν να επηρεάσουν θετικά το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Να εμπνεύσει τη δράση: Τέλος, η παρουσίαση στοχεύει να εμπνεύσει δράση. Θα πρέπει να παρακινήσει το ακροατήριο, είτε πρόκειται για ηγέτες επιχειρήσεων είτε για επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, να εξετάσουν και να εφαρμόσουν βιώσιμες πρακτικές στους αντίστοιχους τομείς τους. Στόχος είναι να ενθαρρυνθεί η λήψη υπεύθυνων αποφάσεων που λαμβάνουν υπόψη τους κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Εισηγητής: Dr Brett Duane, αναπληρωτής καθηγητής στην Οδοντιατρική Δημόσια Υγεία στο Trinity College του Δουβλίνου

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00 εγραφή ΕΔΩ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, ώρα 20:00 εγραφή ΕΔΩ

Δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να μας ακολουθήσετε ζωντανά;

Παρακαλούμε εγγραφείτε! Θα λάβετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο μετά το ζωντανό σεμινάριο.

Μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο διαδικτυακό σεμινάριο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Φεβρουάριος 13
Ώρα:
1:00 μμ - 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Plac Control
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.