Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μεσογειακό Συνέδριο OMFS 2023

27 Σεπτέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ - 29 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ

Στις 27-29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό της Κύπρου το Μεσογειακό Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, με θέμα «Ψηφιακή Εξέλιξη στη Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική».

Στο συνέδριο θα συμμετέχει και η Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

«Οι στόχοι μας για αυτό το Ευρωμεσογειακό Συνέδριο θα είναι να συνδέσουμε την έρευνα με την πρακτική, καθώς και να προωθήσουμε τις χειρουργικές μας γνώσεις και να δημιουργήσουμε πρόσθετη αξία για την ειδικότητά μας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Ψηφιακή Εξέλιξη και στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη διαμόρφωση του μέλλοντος της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής.

Αυτό το Συνέδριο θα σας προσφέρει ενδιαφέρουσες βασικές διαλέξεις, εργαστήρια υψηλής ποιότητας, συζητήσεις σε πάνελ, προφορικές παρουσιάσεις, παρουσιάσεις poster και πρόσβαση σε αξιόπιστους εκθέτες. Η συνάντηση θα δώσει επίσης σε όλους μια υπέροχη ευκαιρία να συναντηθούν και θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στην καρδιά της ζωντανής πόλης της Λεμεσού» αναφέρει στο μήνυμά της η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Ζωή Νικολάου.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Σεπτέμβριος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
29 Σεπτέμβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://medomfs23.com/

Χώρος Διεξαγωγής

Lanitis Carob Mill Complex
Οδός Βασιλίσσης Βερεγγάριας 1/11
Λεμεσός, Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
357 25 430822
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.