Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Λεύκανση δοντιών με ζωντανό πολφό και Ενδοδοντικά Θεραπευμένων. Τι έχει αλλάξει μετά από 30 χρόνια ευρείας εφαρμογής της τεχνικής;

Απρίλιος 6 @ 10:00 πμ - 2:30 μμ

40€

Η Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Λεύκανση δοντιών με ζωντανό πολφό και Ενδοδοντικά Θεραπευμένων. Τι έχει αλλάξει μετά από 30 χρόνια ευρείας εφαρμογής της τεχνικής;». Συντονίστρια θα είναι η κ. Ευτυχία Παππά, Επικ. Καθηγήτρια Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ και διδάσκοντες οι κ.κ.: Γ. Γκαβέλα, MSc PhD Μεταπτυχιακή ερευνήτρια στην Οδοντική Χειρουργική ΕΚΠΑ, Χ. Παξιμαδά, Επικ. Καθηγήτρια Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Ε. Παππά, Επικ. Καθηγήτρια Οδοντικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ.

Η Λεύκανση δοντιών έχει γίνει μια από τις πλέον ζητούμενες Οδοντιατρικές θεραπείες στα σύγχρονα Οδοντιατρεία. Η δυσχρωμία ενός ή περισσοτέρων δοντιών εκτός από το αισθητικό πρόβλημα που δημιουργεί, επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία του ατόμου και κατ’ επέκταση την κοινωνική του συμπεριφορά. Στην σύγχρονη επανορθωτική Οδοντιατρική η Λευκή Αισθητική παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχέδιο θεραπείας. Η Λεύκανση αποτελεί μια συντηρητική και προβλέψιμη επιλογή για την βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου, με σεβασμό στην αποκοπή οδοντικών ιστών.

Στο webinar θα παρουσιασθούν τα νέα βιβλιογραφικά δεδομένα σχετικά με τις τεχνικές, τα υλικά, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, τις παρενέργειες αλλά και την μακροβιότητα του αποτελέσματος, για την Λεύκανση δοντιών με ζωντανό πολφό, ενδοδοντικά θεραπευμένων αλλά και δοντιών με ενασβεστιωμένο ριζικό σωλήνα.

Μέσα από Κλινικά Περιστατικά, θα συζητηθεί η εφαρμογή μόνο της τεχνικής της Λεύκανσης, ή ο συνδυασμός Λεύκανσης και άλλων συντηρητικών αποκαταστατικών τεχνικών, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική του χαμόγελου. Τέλος, θα ακολουθήσει Πρακτική επίδειξη κατασκευής εξατομικευμένου νάρθηκα λεύκανσης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 6
Ώρα:
10:00 πμ - 2:30 μμ
Κόστος:
40€
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
www. eso.gr

Διοργανωτής

Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.