Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

HAOMS 2024: Από την Αναλογική στην Ψηφιακή εμφυτευματολογία

Ιανουάριος 26 @ 8:00 πμ - Ιανουάριος 27 @ 5:00 μμ

Στις 26-27 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το HAOMS 2024 στην Αθήνα (Crowne Plaza Hotel) με κεντρικό θέμα: «Αισθητικές και λειτουργικές αποκαταστάσεις στην περιοχή στόματος, γνάθων και προσώπου» και τίτλο «Από την Αναλογική στην Ψηφιακή εμφυτευματολογία».

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ).

«Επιστρέφοντας πλέον για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη ζεστασιά της φυσικής παρουσίας, μετά τη δοκιμασία της πανδημίας Covid-19, ελπίζω να ανταμώσουμε στις φιλόξενες συνεδριακές αίθουσες του Crowne Plaza Athens City Centre Hotel, στην Αθήνα, απολαμβάνοντας ένα πολυδιάστατο και ιδιαιτέρως σημαντικό επιστημονικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών, που θα αναδείξουν τόσο το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, όσο και τα διεθνή επιτεύγματα και εξελίξεις που οδηγούν την ειδικότητά μας με αλματώδη πλέον βήματα στον 21ο αιώνα» αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Δρ. Αναστάσιος Ι. Μυλωνάς, πρόεδρος της ΕΕΣΓΠΧ.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο Καθηγητής κ. Λάμπρος Ζουλούμης. Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ενόψει του 31ου Συνεδρίου της ΕΕΣΓΠΧ (HAOMS 2024) «φέτος το συνέδριο περιλαμβάνει το σύνολο του φάσματος της ειδικότητάς μας που αφορά τη λετουργικότηρα και την αισθητική της ΣΓΠΧ περιοχής.

Από τη Χειρουργική Στόματος, την Τραυματιολογία, την Ογκολογία, την απλή έως την εξειδικευμένη Εμφυτευματολογία, την Ορθογναθική Χειρουργική, τις παθήσεις της ΚΓΔ και μέχρι την Επανορθωτική Χειρουργική σε ελλείμματα του προσώπου, ο σύγχρονος Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός δίνει την καθημερινή μάχη για τη βελτίωση της υγείας του κοινωνικού συνόλου»

Ο κ. Ζουλούμης σημειώνει ότι «στόχος του συνεδρίου είναι η σύγχρονη ενημέρωση πάνω στην πλήρη αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που άπτονται της λειτουργικότητας και αισθητικής της ΣΠΓΧ περιοχής».

«Έχουμε προσεγγίσει αξιόλογους εισηγητές, εξειδικευμένους στα επιμέρους με μακρόχρονη εμπειρία σε διοργάνωση συνεδρίων που αποτελούν εγγύηση για ένα επιτυχημένο οργανωτικά και επιστημονικά συνέδριο», συμπληρώνει στον χαιρετισμό του.

Μειωμένο κόστος εγγραφής έως τις 12 Ιανουαρίου 2024.

Το συνέδριο μοριοδοτείται από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων (ΙΕΘΕ) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.)
Επίσης, στο συνέδριο χορηγούνται μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 26 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Ιανουάριος 27 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://haoms2024.gr/

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής
Τηλέφωνο:
(+30) 210 72 11 845
Email:
info@haoms.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Crowne Plaza Athens City Centre Hotel
Μιχαλακοπούλου 50
Αθήνα, Αττική 115 28 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0727 8000
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.