Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διημερίδα Χειρουργικής Στόματος

26 Μάιος, 2023 @ 9:00 πμ - 27 Μάιος, 2023 @ 4:00 μμ

Η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδας διοργανώνει διημερίδα με θέμα «Μικρές επεμβάσεις στο ιατρείο βήμα προς βήμα: θεωρία και πράξη», στις 26-27 Μαΐου 2023.

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών οι συμμετέχοντες:
• Θα διδαχθούν με ομιλίες, κλινικές εικόνες και video βήμα προς βήμα την απαραίτητη προετοιμασία για την εκτέλεση μιας μικρής χειρουργικής επέμβασης στο οδοντιατρείο.
• Θα εκπαιδευτούν με 2 hands – on εκ των οποίων το ένα σε βοδινές γλώσσες για τη δημιουργία κρημνών και τεχνικών συρραφής και το δεύτερο σε γνάθους χοίρων για την τεχνική της διατήρησης του μετεξακτικού φατνίου.
• Θα παρακολουθήσουν σε live streaming την εκτέλεση μίας χειρουργικής αφαίρεσης ενός εγκλείστου σωφρονιστήρα με παράλληλη δυνατότητα επικοινωνίας με τον επεμβαίνοντα για ερωτήσεις και παρατηρήσεις.
• Θα παρακολουθήσουν ομιλίες για την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή πριν και μετά την εκτέλεση μίας χειρουργικής επέμβασης στο οδοντιατρείο, για την αντιμετώπιση του οδοντοφατνιακού αποστήματος και για την αντιμετώπιση των ασθενών που βρίσκονται σε αντιθρομβωτική αγωγή. Την θεωρία θα ακολουθήσουν διάφορα σενάρια αντιμετώπισης των ασθενών αυτών με δυνατότητα συμμετοχής με ψηφοφορία και συζήτησης πάνω σε αυτά.

Συντονιστές θα είναι οι: Χούπης Κωνσταντίνος, DDS, MSc, PhD Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός και Χατζηχαλεπλή Χαρά DDS, MSc.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
26 Μάιος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
27 Μάιος, 2023 @ 4:00 μμ
Ιστότοπος:
https://stomatologia.gr/PDF/PROGRAMMA%20DIHMERIDAS%2026&27%20MAIOY.pdf

Διοργανωτής

Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος
Τηλέφωνο:
210-9214325
Email:
stomsoc@otenet.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος
Καλλιρόης 17
Αθήνα, Αττικής 11743 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2109214325
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.