Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

30η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος

9 Ιούνιος, 2023 @ 8:00 πμ - 11 Ιούνιος, 2023 @ 5:00 μμ

30€-80€

Το τριήμερο 9,10 και 11 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η 30η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος  με θέμα: «Η Οδοντιατρική στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης».

Τη σύνοδο συνδιοργανώνουν οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας και η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας.

«Έχουμε δημιουργήσει και φέτος ένα αξιόλογο επιστημονικό πρόγραμμα με καταξιωμένους καθηγητές αλλά και με πολύ ενδιαφέροντα οδοντιατρικά θέματα, προσπαθώντας να καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερες πτυχές της οδοντιατρικής επιστήμης» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος  οργανωτικής επιτροπής και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ευστάθιος Κουτσογιάννης.

«Καθοριστικοί παράγοντες για εμάς ήταν αλλά και είναι: η αλματώδης ανάπτυξη της οδοντιατρικής επιστήμης, η μεγάλη πρόοδος της τεχνολογίας, η εξέλιξη των εφαρμοζόμενων τεχνικών και των χρησιμοποιούμενων υλικών, αλλά και η επιτακτική ανάγκη της δια βίου επιμόρφωσης όλων των οδοντιάτρων», συμπληρώνει.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, Απόστολος Τσολάκης, αναπλ. καθηγητής ΕΚΠΑ, σημειώνει ότι «η επικράτηση της τρισδιάστατης ψηφιακής τεχνολογίας στην άσκηση της οδοντιατρικής τόσο των σκληρών όσο και των μαλακών ιστών και η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλουν καθοριστικά στον εντοπισμό, τη διάγνωση αλλά και τη θεραπευτική προσέγγιση τόσο των συγκλεισιακών δυσαρμονιών όσο και των ασθενειών της στοματικής κοιλότητας. Τέλος η αναγέννηση των ιστών μέσω της εκβιομηχανικής διαχείρισης των ιστών (tissue engineering) υπόσχεται ένα ζοφερό μέλλον στην οδοντιατρική επιστήμη».

Έτσι, συμπληρώνει, στο πλαίσιο της 30ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου, «προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε τις νέες τεχνολογίες αιχμής με τη σύγχρονη επιστημονική και κλινική γνώση και εμπειρία».

Κόστος συμμετοχής:
Οδοντίατροι: 80 ευρώ
Φοιτητές: 40 ευρώ
Βοηθοί οδοντιάτρων: 40 ευρώ
Οδοντοτεχνίτες: 50 ευρώ

Προεγγραφές (δεκτές έως 31/5/23)
Οδοντίατροι: 60 ευρώ
Φοιτητές: 30 ευρώ
Βοηθοί οδοντιάτρων: 30 ευρώ
Οδοντοτεχνίτες: 40 ευρώ

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη σύνοδο πατώντας ΕΔΩ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
9 Ιούνιος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
11 Ιούνιος, 2023 @ 5:00 μμ
Κόστος:
30€-80€

Χώρος Διεξαγωγής

Grecotel Larissa Imperial
Φαρσάλων 182
Λάρισα, 413 35
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
241 068 7600
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.