Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2nd Style Italiano Endodontics International Congress in Greece

30 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ - 1 Οκτώβριος, 2023 @ 5:00 μμ

Η Style Italiano Endodontics (SIE) με τα σχεδόν 200.000 μέλη της είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ομάδα οδοντιάτρων στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Συνεδρίου SIE στη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα για την Αθήνα να φιλοξενήσει το φετινό mega event. Σε 18 διαλέξεις και 28 εργαστήρια, περισσότεροι από 30 ομιλητές από όλο τον κόσμο, χρυσά και ασημένια μέλη της Style Italiano Endodontics και καθηγητές Πανεπιστημίων μαζί με κορυφαίους κλινικούς γιατρούς θα μοιραστούν τη γνώση και την κλινική τους εμπειρία με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες.

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι «Teach me how to». Τα σχόλια από συνέδρια σε όλο τον κόσμο είναι ότι οι οδοντίατροι επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες μεθόδους πρακτικής άσκησης. Θέλουν επίσης να παρακολουθήσουν ενημερωτικές διαλέξεις, ώστε να επιστρέψουν στις κλινικές τους πιο σοφοί και έτοιμοι να αρχίσουν να εργάζονται με νέες τεχνικές και υλικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέτος θα επικεντρωθεί το συνέδριο στην προσέγγιση Root to Crown. Όλες οι πτυχές αυτού του θέματος, από τη διάγνωση έως τη μόνιμη αποκατάσταση πρόκειται να καλυφθούν διεξοδικά.

Εκτός από το επιστημονικό πρόγραμμα, τα εργαστήρια δεν θα αφορούν μόνο την Ενδοδοντία αλλά θα περιλαμβάνουν σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης, χρήση λέιζερ, διαχείριση περιοδοντικών ιστών κ.λπ. και θα δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις κλινικές τους δεξιότητες και να αλληλεπιδράσουν.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Σεπτέμβριος, 2023 @ 9:00 πμ
Τέλος:
1 Οκτώβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://siegreece.com/?fbclid=IwAR3cwqP9UYNKDy9aho0-Jbh-fgq-BHi_r1_j0B97GJp1Y2WXINjTegN7z5g

Χώρος Διεξαγωγής

Grand Hyatt Athens
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115
Αθήνα, Αττικής 11745 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.