Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

26ο Πανελλήνιο Συμπόσιο της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας

Δεκέμβριος 7 @ 9:00 πμ - Δεκέμβριος 8 @ 7:00 μμ

To 26ο Πανελλήνιο Συμπόσιο της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7-8 Δεκεμβρίου 2024. Το συμπόσιο θα λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής θα είναι ο κ. Γιώργος Τζανετάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ενδοδοντίας Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Το Συμπόσιο έχει κεντρικό τίτλο «Η Ενδοδοντία μπροστά στις πιο σύγχρονες προκλήσεις της» δίνοντας έμφαση σε κλινικά θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για τα οποία συνεχώς προκύπτουν νέα δεδομένα τόσο σε κλινικό όσο και σε ιστολογικό επίπεδο. H οργανωτική επιτροπή έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο κεντρικός τίτλος να ανταποκρίνεται πλήρως στην θεματολογία του προγράμματος το οποίο θα αποτελείται από εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, πρακτικά σεμινάρια και θέματα κλινικού ενδιαφέροντος.

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες απόψεις σχετικά με τη συντηρητική θεραπεία ζωντανού πολφού, τις αναγεννητικές τεχνικές, τη συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση ενδοδοντικών περιστατικών καθώς και την αντιμετώπιση του οδοντικού τραύματος με εμπλοκή του πολφού.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Δεκέμβριος 7 @ 9:00 πμ
Τέλος:
Δεκέμβριος 8 @ 7:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία
Τηλέφωνο:
2130400332
Email:
info@endodontics.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138
Αθήνα, Αττικής 11854 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.