Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

24ο Συμπόσιο της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

Νοέμβριος 29 @ 9:00 πμ - Νοέμβριος 30 @ 7:00 μμ

Το 24ο Συμπόσιο της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης θα λάβει χώρα στο Πολεμικό Μουσείο στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2024, και θα έχει τίτλο «40 χρόνια Εμφυτεύματα, 40 χρόνια Επιστημονικής και Κλινικής Προόδου».

«Είναι ουσιαστικά η διαδρομή και η εξέλιξη των οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων και γενικότερα της εμφυτευματολογίας από την εποχή του Branemark μέχρι σήμερα», εξηγεί στο μήνυμά του ο κ. Φώτιος Χ. Τζέρμπος, Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης.

«Από τους ομιλητές, οι οποίοι θα είναι καταξιωμένοι κυρίως Έλληνες αλλά και ξένοι συνάδελφοι, θα ζητηθεί να καταθέσουν την εμπειρία τους και να παρουσιάσουν τα οφέλη αλλά και τις πιθανές επιπτώσεις από τις αλλαγές στα υλικά που χρησιμοποιούμε, στις επιφάνειες των εμφυτευμάτων, στις χειρουργικές και προσθετικές τεχνικές για την αποφυγή επιπλοκών και τέλος από την μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εμφυτευματολογία. Η οργανωτική επιτροπή του συμποσίου θα προσπαθήσει για ένα επιστημονικά πλούσιο και ενδιαφέρον διήμερο τόσο από πλευράς θεωρητικών συνεδριών όσο και από πρακτικά σεμινάρια» σημειώνει.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 29 @ 9:00 πμ
Τέλος:
Νοέμβριος 30 @ 7:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
https://dentalproodos.gr/

Διοργανωτής

Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
Τηλέφωνο:
210 7780671, 210 7716671
Email:
eoe@otenet.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου
Ριζάρη 2-4
Αθήνα, Αττικής 10675 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.