Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Διεθνές Συνέδριο Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου

12 Οκτώβριος, 2023 @ 8:00 πμ - 14 Οκτώβριος, 2023 @ 5:00 μμ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου διοργανώνει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, μεταξύ 12-14 Οκτωβρίου 2023. με τη συμμετοχή 15 ομιλητών από 10 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν από μερικούς από τους μεγαλύτερους επιστήμονες της εποχής μας, όπως ο Καθηγητής Andrea Mombelli από την Ελβετία, ο καθηγητής Ziv Mazor από το Ισραήλ και πολλούς άλλους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πληροφορίες και τεχνικές βασισμένες στις τελευταίες οδοντιατρικές έρευνες και άρθρα από όλο τον κόσμο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 ώρες διαλέξεων και 7 πρακτικά μαθήματα/εργαστήρια (προαιρετικά) από 5 διαφορετικές εταιρείες.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, με μετάφραση στα Ελληνικά.

Το χρονοδιάγραμμα του Συνεδρίου δίνει επίσης μια καλοκαιρινή αίσθηση σε όλους όσους θα επισκεφθούν τη Λεμεσό.

Ξεκινώντας την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. με την Τελετή Έναρξης, παρουσία μερικών εκ των σημαντικότερων προσωπικοτήτων της Κύπρου, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, προχωρώντας με τα Εγκαίνια της Έκθεσης Εταιρειών και εν συνεχεία με 2 ολόκληρες Ακαδημαϊκές Ημέρες, συνοδευόμενες από ολοήμερα Εργαστήρια και τις δύο ημέρες καθώς και παράλληλα Εργαστήρια στις 13 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης θα πραγματοποιηθούν αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις. Ο Σύλλογος θα τιμήσει Εταιρείες και Προσωπικότητες για την μεγάλη προσφορά τους στην Ιατρική/Οδοντιατρική Κοινότητα.

Επίσης, θα επισημοποιηθεί η Συνεργασία και Αδελφοποίηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Η
πρώτη Πράξη θα πραγματοποιηθεί κατά την Επίσημη Τελετή του Συνεδρίου και η Δεύτερη και Τελική Πράξη θα πραγματοποιηθεί στο 41ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2-4 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Καθώς το περιεχόμενο του Συνεδρίου προορίζεται για κάθε είδους συνέδρους, Επαγγελματίες Οδοντιάτρους, Οδοντοτεχνίτες, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Φοιτητές Οδοντιατρικής, αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για όλους να είναι παρόντες σε μια από τις σημαντικότερες Ιατρικές/Οδοντιατρικές Εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί ποτέ στην Κύπρο και να μάθουν από μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς Οδοντιατρικούς Επιστήμονες της εποχής μας.

Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον από έναν Σύλλογο ο όποιος πλήττεται και συρρικνώνεται με μαθηματική ακρίβεια δια μέσου των χρόνων, μετά και την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 και την προσφυγοποίηση του βορείου τμήματος της, μεταξύ των οποίων της Αμμοχώστου και όλων των Συλλόγων της κατά συνέπεια, επισημαίνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου.

Το “Early Bird” του Συνεδρίου θα είναι μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Οκτώβριος, 2023 @ 8:00 πμ
Τέλος:
14 Οκτώβριος, 2023 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://www.fda.org.cy/events/international-congress-in-periodontology-implantology/

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Parklane Resort & Spa
Γιάννου Κρανιδιώτη 11
Λεμεσός, 4534 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
357 25 862000
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.