Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις με ψηφιακή ροή – Από τη σάρωση έως τη συγκόλληση

June 21 @ 9:00 am - 5:00 pm

Νέο πρακτικό σεμινάριο στην Αθήνα: Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις με ψηφιακή ροή – Από τη σάρωση έως τη συγκόλληση
Παρασκευή 21 Ιουνίου | Ariston Dental Training Center, Αγία Παρασκευή.
Ένα σύγχρονο και απόλυτα στοχευμένο μονοήμερο σεμινάριο από την Ariston Dental, έρχεται να καλύψει την ανάγκη των οδοντιάτρων για εκπαίδευση στην ψηφιακή ροή αποκαταστάσεων με σύγχρονα κεραμικά υλικά.
Με εισηγητή τον Dr. Θεόδωρο Γονίδη, το σεμινάριο εστιάζει σε όλες τις φάσεις της έμμεσης αποκατάστασης με υλικά όπως το διπυριτικό λίθιο και η ζιρκονίασε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων (intraoral scanners, σχεδιαστικά λογισμικά, 3D εκτύπωση, CNC milling κ.ά.).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ψηφιακό workflow που ξεκινά από τη σάρωση του περιστατικού και φτάνει μέχρι την τελική συγκόλληση, τόσο για απλά όσο και για σύνθετα περιστατικά. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική παρουσίαση, με παραδείγματα και βήμα-βήμα ανάλυση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: ΕΔΩ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πραγματοποιήστε την εγγραφή σας έγκαιρα μέσω της σελίδας του σεμιναρίου.

Details

Date:
June 21
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Event Tags:
,
Website:
https://bit.ly/3HltI0I

Organizer

Ariston Dental
Phone:
21 0803 0341
Email:
info@aristondental.com
View Organizer Website

Venue

Training Center Ariston Dental
Λεωφ. Μεσογείων 467
Αγία Παρασκευή, Αττικής 153 43 Greece
+ Google Map
View Venue Website

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.