ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Τιμή: 85€
©2010. Σελίδες: 130
ISBN 978-960-99328-1-3
Eκδόσεις: «ΟΒ»

Κλινικά περιστατικά στην Παιδοδοντιατρική

Evert van Amerongen
Maddelon de Jong- Lenters
Luc Marks
Jaap Veerkamp
Επιστημονική επιμέλεια-Μετάφραση:     
Γιώργος Βαδιάκας

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από κλινικά περιστατικά και καταγράφει ένα σύνολο προβλημάτων που προέκυψαν κατά την οδοντιατρική θεραπεία παιδιών διαφορετικής ηλικίας. Με περισσότερες από 300 φωτογραφίες και ακτινογραφίες, με άψογη οργάνωση του υλικού και όλες τις απαραίτητες βιβλιογραφικές αναφορές, παρέχει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις για την αντιμετώπιση κλινικών προβλημάτων στην παιδοδοντιατρική και έτσι αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του παιδοδοντιάτρου, αλλά και κάθε οδοντιάτρου που ασχολείται- έστω και περιστασιακά- με την οδοντιατρική περίθαλψη των παιδιών.
Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της κλινικής παιδοδοντιατρικής, η οποία εστιάζεται στην παρουσίαση ολοκληρωμένων κλινικών περιστατικών, από τη διάγνωση, τις θεραπευτικές ενδείξεις και τις θεραπευτικές επιλογές μέχρι την επανεξέταση, τη μακροχρόνια παρακολούθηση και την πρόγνωση.
Το βιβλίο «Κλινικά Περιστατικά στην Παιδοδοντιατρική» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 από τις εκδόσεις Quintessence και τώρα κυκλοφορεί μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις «Ο.Β.».


ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ