Επαγγελματικοί Κίνδυνοι & Εργονομία στην Οδοντιατρική

Τιμή: 90€
©2022. Σελίδες: 290
ISBN 978-618-5181-10-9

Επαγγελματικοί Κίνδυνοι & Εργονομία στην Οδοντιατρική

Χρήστος Κ. Κωνσταντινίδης
Οδοντίατρος - M.Sc. Προσθετολογίας (Bristol Univ.)

Οι οδοντίατροι ξεκινάμε νέοι και υγιείς το μεγάλο, ωραίο ταξίδι στο πολύ ενδιαφέρον επάγγελμά μας. Σταδιακά η Οδοντιατρική μάς απορροφά και βυθιζόμαστε μέσα στον μαγικό κόσμο της.

Το οδοντιατρείο γίνεται ο ναός όπου την απολαμβάνουμε ορίζοντας τους νόμους που αντιπροσωπεύουν τα όνειρα, τις προσδοκίες μας και την προσωπικότητα μας. Οι νόμοι όμως αυτοί μπαίνουν με βάση την νεότητα και την δίψα μας για δουλειά, για νέες εμπειρίες και νέα γνώση. Αλλά τα χρόνια περνούν, το σώμα μας σταδιακά φθείρεται και η μεγάλη αγαπημένη επιβαρύνει την υγεία μας.

Σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα ήλθε να βοηθήσει η Εργονομία καθιστώντας την εργασία μας αποτελεσματικότερη, ασφαλέστερη και παραγωγικότερη. Η ραγδαία εξέλιξη της μάλιστα, με την ενσωμάτωση ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη), υπολογιστικών προγραμμάτων, AR, την δημιουργία exoskeletons και προηγμένων ερευνητικών μοντέλων φαίνεται ότι σταδιακά θα μεταμορφώσει το Οδοντιατρικό Επάγγελμα βελτιώνοντας την ποιότητα και μειώνοντας την σωματική καταπόνηση.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με τρόπο ώστε να είναι κατανοητό σε κάθε οδοντίατρο και όπου καταστεί αναγκαίο να γίνει αφορμή για περαιτέρω έρευνα. Έτσι για τον αναγνώστη υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην πολύ πλούσια βιβλιογραφία αλλά και αναλυτική επεξήγηση με φωτογραφίες, πρωτότυπες εικόνες, σχήματα και πίνακες στο κάθε διαχειριζόμενο θέμα.

Ελπίζω η γνώση που θα δώσει να είναι το βασικό εφόδιο αυτού του ωραίου ταξιδιού μας στο Οδοντιατρείο μας που θα μας βοηθήσει ώστε να είναι μεγάλης διάρκειας, υγιεινό και ευχάριστο μέχρι το τέλος.

Τιμή: 90€
©2022. Σελίδες: 290
ISBN 978-618-5181-10-9