Διαδικτυακό σεμινάριο "Meet the Legends 2021"

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στις 20-21 Φεβρουαρίου 2021 το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο "Meet the Legends" με προσκεκλημένους ομιλητές τους Dr. Jordi Manauta και Dr. Nikos Perakis.

Οι εισηγητές

O Dr. Jordi Manauta ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Καταλονίας στη Βαρκελώνη (Ισπανία). Είναι επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Σιένας (Ιταλία) και Egas Moniz (Πορτογαλία). Ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα της Συντηρητικής Αισθητικής Οδοντιατρικής στην κλινική του στη Σάντα Μαργκερίτα Λιγκούρε. Είναι επίτιμο μέλος του Style Italiano, συγγραφέας του βιβλίου "Layers: An Atlas of Composite Resin Stratification" (Quintessence 2012) κι έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Ο Dr. Nikos Perakis ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας (Ιταλία) και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) όπου απέκτησε Διδακτορικό υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Pascal Magne και την Ειδίκευση στην Ακίνητη Προσθετική υπό την καθοδήγηση του Καθ. Urs Belser. Είναι καθηγητής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Masters στην Επανορθωτική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας and Master στην Παιδοδοντία στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβας. Τα τελευταία χρόνια, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα, κεφάλαια βιβλίων και έχει κάνεις πολλές διεθνείς διαλέξεις.

Το πρόγραμμα

1η Ημέρα - 20 Φεβρουαρίου

Dr. Jordi Manauta.

Layers: Πρόσθιες Άμεσες Αποκαταστάσεις, η μέθοδος styleitaliano.

2η Ημέρα - 21 Φεβρουαρίου

Dr. Nikos Perakis.

Ολοκεραμικές Προστομιακές Όψεις και Στεφάνες Ολικής Κάλυψης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά των διακεκριμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στο: www.akod.gr/mtl. Ειδικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Μέγιστο διδακτικό αποτέλεσμα

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις και πρακτικές επιδείξεις για 2 εβδομάδες μετά τη λήξη του συνεδρίου.

Η σκέψη είναι καθένας από τους δύο ομιλητές να έχει μια πλήρη ημέρα στη διάθεσή του, προκειμένου να αναλύσει το θέμα που θα του ανατεθεί με άνεση χρόνου και εκτός από το θεωρητικό τμήμα να κάνει και κλινική επίδειξη που θα την παρακολουθήσουν όλοι οι συμμετέχοντες. Σκοπός είναι να προκύψει το μέγιστο δυνατό διδακτικό αποτέλεσμα για τους συμμετέχοντες.

To πρόγραμμα κάθε ημέρας έχει 2 διαλείμματα των 30 λεπτών κι ένα διάλειμμα των 60 λεπτών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι σύνεδροι θα μπορούν να επισκέπτονται την Ψηφιακή Έκθεση του συνεδρίου, όπου οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα μπορούν να εκθέτουν video, προσφορές, καταλόγους κλπ.

Το πρόγραμμα κάθε ημέρας ξεκινά στις 9 και διαρκεί έως τις 5 το απόγευμα.

Κόστος συμμετοχής

  • 180 ευρώ για μη μέλη της ΑΚΟ. 
  • 162 ευρώ για μέλη της ΑΚΟ.
  • 135 ευρώ για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

H πώληση των εισιτηρίων γίνεται:

1. Μέσω Viva διαδικτυακά:
www.viva.gr/tickets/seminario/streaming/meet-the-legends-2021.  ή στο τηλέφωνο 11876.

2. Κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της ΑΚΟ:
Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής στο Viva μπορείτε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας δοθούν οδηγίες για πληρωμή στον τραπεζικό λαγαριαμό της Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρα συνολικής αξίας 321,16 ευρώ.