Σεμινάριο των εμφυτευμάτων TRI ΜΕ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου κι ώρα 10:00 πμ θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΕΑΑΟ, από την ADM First Choice Medicals - αποκλειστικό διανομέα του Ελβετικού συστήματος οδοντικών εμφυτευμάτων TRI, διαδικτυακή παρουσίαση κι εκπαιδευτικό σεμινάριο, με on line σύνδεση με τη Ζυρίχη.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «TRI Dental Implants - A novel approach to implant dentistry»
και εισηγητής θα είναι ο ελληνικής καταγωγής γιατρός με έδρα τη Ζυρίχη, Δρ. Κωνσταντίνος Τοκμακιδης M.Sc.

Αρχικά, θα γίνει παρουσίαση της ιστορίας της εταιρείας, των Ποιοτικών Χαρακτηριστικών στην παραγωγή καθώς και περιγραφή κι ανάλυση του συστήματος (επιφάνεια, σχεδιασμός, διαστάσεις, σειρά Bone Level αλλά και Tissue Level εμφυτεύματα με ιδιαίτερα Μηχανικά κι Αισθητικά Πλεονεκτήματα κατά την καθημερινή χρήση σε ένα ιατρείο, των Καινοτόμων και "Πατενταρισμένων" εξαρτημάτων καθώς και των ψηφιακών λύσεων).

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση περιστατικών (μονήρων αλλά και πολλαπλών με ιδιαίτερες χειρουργικές, αναπλαστικές κι αισθητικές απαιτήσεις), δίνοντας έμφαση στις χειρουργικές διαδικασίες και πρωτόκολλα (Μονοφασικό / Διφασικό) καθώς και σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές “διευκολύνσεις”.

Το σεμινάριο θα κλείσει με ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, καθώς και με την παρουσίαση του “The Matrix”, του 1ου Ψηφιακού Εμφυτεύματος στον κόσμο.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπουν στην Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Συνεδρίου

Τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες : 211 1158340 / Κύπρος: +357 97740827
Πληροφορίες:
https://haed.gr/16th-annual-meeting/

Εγγραφές:
http://webplansapps.gr/premium/view.php?id=96429