Όλοι μαζί για το Γιάννη! Μια συναυλία από 3 μπάντες για φιλανθρωπικό σκοπό

Tα μέλη της «The Occlusion Band» που απαρτίζεται από αποφοίτους οδοντοτεχνικής διοργανώνουν την Παρασκευή 10/7/20 στο Κηποθέατρο Παπάγου τη δεύτερη live εμφάνιση τους, μαζί με τον ed far και τους Liquid Luck, καθώς και τους impact factor. Υπογραμμίζεται ότι η συναυλία διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι «The Occlusion Band» μας συστήνονται

Η μπάντα δημιουργήθηκε αρχικά μέσω facebook το Μάρτιο του 2019, μετά από ιδέα του αρχηγού και δημιουργού Βασίλη Ξουλογη (μπάσο) να φτιάξουμε μια ροκ μπάντα από αποφοίτους οδοντοτεχνικής για να ξεφεύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Occlusions και συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα και παίζουμε μουσική. Το τελικό μας σχήμα μετά από διάφορες διακυμάνσεις κατέληξε ως εξής:

Ξουλογης Βασίλης (μπάσο)

Μαρράς Ανδρέας (πλήκτρα)

Πτινης Πάνος (κιθάρα)

Καβανοζης Γιάννης (κιθάρα)

Καστριτσέας Νίκος (σαξόφωνο-μαέστρος-φωνητικά)

Σταυρόπουλος Αντώνης (φωνητικά)

Στούμπος Μπάμπης (ντραμς-φωνητικά)

Η ονομασία της μπάντας στην αρχή ήταν The Dentures, άλλα επειδή υπήρξαν στο παρελθόν με την ελληνική ονομασία οι μασέλες σαν μπάντα, αποφασίσαμε να δώσουμε στη δική μας το όνομα «The Occlusion Band» ορμώμενοι από την λέξη occlusion που στιγματίζει ετυμολογικά τη λέξη σύγκλειση που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην οδοντιατρική ορολογία. Παράλληλα, όμως ευελπιστούμε να αποτελέσουμε σημείο σύγκλησης για τη σύγκλιση ....αγάπης, μουσικής & ροκ εν ρολ ........

Αυτή είναι η ερασιτεχνική μα και επαναστατική μπάντα μας.

Είμαστε όλοι ερασιτέχνες μουσικοί με λάθη αδυναμίες και ξεχωριστές προσωπικότητες που διασκευάζουμε παλιές επιτυχίες, δίνοντας το δικό μας χαρακτήρα, γράφουμε τα δικά μας τραγούδια θέλοντας να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα.

Το πρώτο μας live έγινε το Δεκέμβριο του 2019 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρόλα τα προβλήματα στο χώρο και της ηχοληψίας.

Θα είμαστε δίπλα παίζοντας μουσική σε όσους μας θέλουν και τους αρέσουν οι δημιουργίες μας. Θα δίνουμε πάντα το παρόν σε οποιοδήποτε event για φιλανθρωπικό σκοπό και ιδιαίτερα του ευρύτερου οδοντιατρικού κλάδου μας.

Θέλουμε να ενώνουμε τους ανθρώπους με μουσική, καθώς η μουσική από μόνη της ενώνει.