16ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής

Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Το 16ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (ΕΑΑΟ) θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 14 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη.

Με μια ομάδα παγκοσμίου φήμης ομιλητών Prof. W. Att, Dr. M. Beschnidt, Dr. S. Pelekanos, F. Khouryκαθώς και εκπληκτικών νέων κλινικών, D. Moldovani και D. Spagopoulos στόχος του συνεδρίου είναι να προσδώσει με βάθος χρόνου την πλέον σύγχρονη κλινική και εργαστηριακή προσέγγιση κατά την αποκατάσταση της αισθητικής ζώνης με συνθετικά ή κεραμικά υλικά και μονήρη εμφυτεύματα (Παρασκευή 13/3) και τη συνολική, συμβατική και επιεμφυτευματική, αισθητική προσθετική αποκατάσταση του ασθενούς μέσα από τις πλέον αξιόπιστες οδούς της τεχνολογίας και της ψηφιακής Οδοντιατρικής (Σάββατο 14/3).

Παράλληλα, από αυτό το Συνέδριο εισάγεται η «Συνεδρία Νέων Μελών», η οποία θα λειτουργεί ως βήμα για τους νέους οδοντιάτρους, ενώ διατηρείται ζωηρό το ενδιαφέρον για τις διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις, προτείνοντας ένα δορυφορικό συμπόσιο, μια εισήγηση αιχμής με ζωντανή επίδειξη και μια σειρά από χρήσιμα για την κλινική πράξη πρακτικά σεμινάρια.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου, καθώς και πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.