1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων

14 & 15 Σεπτεμβρίου 2019 

Η Ελληνική Εταιρεία Ορθοδοντικών Ναρθήκων (Ε.Ε.Ο.Ν.) διοργανώνει φέτος το 1ο Συνέδριο για τους Διαφανείς Νάρθηκες στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου στη Αθήνα στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2019 για πρώτη φορά με τη στήριξη 4 Επιστημονικών Ορθοδοντικών Εταιρειών δηλαδή της Εταιρείας Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας, της Ελληνικής Εταιρείας Γλωσσικής Ορθοδοντικής, της Ορθοδοντικής Εταιρείας Κύπρου και του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος.

Το Συνέδριο θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης κεντρικών ομιλιών και προφορικών ανακοινώσεων καθώς και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Πρακτικό σεμινάριο εξομοίωσης σε η/υ οδοντικών μετακινήσεων σε ψηφιακό μοντέλο & παραγωγή στερεολιθικών εκμαγείων από τρισδιάστατο εκτυπωτή». Επιπλέον, το Συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τη συνεργασία. Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο καθώς για το κόστος συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, πατώντας εδώ.