22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Ε.Ε.-Ο.Ε.Β.Ε.-Ε.Σ.Ο.Ε.

6-8 Δεκεμβρίου 2019

Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.) συνδιοργανώνουν με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος (Ε.Σ.Ο.Ε.) το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019.
Oι συντονιστές και η Oργανωτική Eπιτροπή του συνεδρίου έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με πολλές ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις που θα παρουσιάσουν Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές με μακρά ερευνητική και κλινική εμπειρία.
 
Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης ένα προ-συνεδριακό σεμινάριο με καταξιωμένο ξένο ομιλητή για να μεταδώσει γνώση, να δεχθεί ερωτήσεις και να επιλύσει απορίες.
 
Τέλος, το καθιερωμένο στρογγυλό τραπέζι του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος θα δώσει και φέτος απαντήσεις σε τρέχοντα επαγγελματικά θέματα και επίκαιρα προβλήματα της ειδικότητας.
 
Παράλληλα, θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μεγάλη εμπορική έκθεση στην οποία οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τεχνολογικές καινοτομίες και σύγχρονα απεικονιστικά συστήματα.
 
Σημειώνεται ότι το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί με βάση το σύστημα Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, αλλά και πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής μπορείτε να βρείτε, πατώντας εδώ.